Victorie de nota zece

11 x 2 autobergamo devaCiprian Marinuţ

Cu cei patru internaţionali reveniţi de la Campionatul European din Belgia, Autobergamo Deva a făcut spectacol şi a marcat 10 goluri, câştigând, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 10-3, partida cu Progresul Focşani, contând pentru prima etapă din acest an a Ligii I.

Internaţionalii au dat tonul şi au tras cortina
Devenii au deschis repede scorul, la prima situaţie favorabilă, prin Robert Matei, în minutul 2,40. După alte 5 minute de joc echilibrat, Robert Lupu a finalizat cu gol o superbă combinaţie şi s-a făcut 0-2. La o altă combinaţie spectaculoasă, de această dată la poarta devenilor, Marian Ungureanu a înscris în poarta goală: 1-2, în minutul 8,15. Până la pauză, Robert Matei a mai înscris de două ori, în minutele 10,05 şi 15,40 şi la pauză s-a intrat cu 1-4. Autobergamo a mai marcat de două ori în debutul reprizei secunde, prin Cristian Macingo şi George Ţiglar, iar scorul a luat proporţii: 1-6. Progresul a replicat, în minutul 29,50, prin Sorin Popa care a reuşit al doilea gol al echipei sale. Cristian Macingo, în minutul 30,40, a dus scorul la 2-7, iar Robert Lupu a înscris în minutul 31,02, pentru 2-8. Progresul a marcat pentru 3-8 prin Emil Burcăcel (minutul 33,30), care a trimis pe jos, din lovitură liberă, în poarta lui Vlad Iancu. Ultimele două goluri au aparţinut oaspeţilor care au marcat în minutul 35,40, prin Robert Matei şi în minutul 37,40, prin Adrian Moţ.

Progresul: Valentin Borş – Sorin Popa, Liviu Dumitriu, Marian Ungureanu, Emil Burcăcel, Sergiu Sava, Elvis Ilaş, Cosmin Prodan, George Sandu, Andrei Ciornei, Bogdan Stratulat.
Autobergamo: Vlad Iancu, Robert Matei, Alin Paul, Marius Matei, Robert Lupu, Andrei Matei, Cristian Macingo, George Ţiglar, Adrian Moţ.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare