Sport

Victorie concludentă la debut, noi amânări şi reprogramări

Ciprian Marinuţ

CSM Cetate Devatrans s-a impus la 11 goluri diferenţă, scor 33-22 (15-8), în meciul cu Mureşul Târgu Mureş din etapa a V-a a Diviziei A, seria B, primul disputat de devence în actualul campionat. Trupa antrenată de Adrian Palko a debutat astfel oficial în competiţia eşalonului doi, iar de acum înainte urmează să-şi dispute meciurile restante.

Scor conform cu realitatea din teren
Duelul retrogradatelor din Liga Naţională, disputat la Haţeg, a fost la discreţia formaţiei patronate de Marian Muntean. Cu un joc bine pus la punct pentru debut, CSM Cetate Devatrans a condus cu opt goluri diferenţă la pauză, 15-8, iar apoi şi-a mărit avantajul şi s-a impus cu 33-22. Nu e însă cazul ca echipa din Deva să se îmbete cu apă rece pentru cele trei puncte obţinute, întrucât replica formaţiei mureşene a fost modestă.
După acest prim succes prin care a urcat pe locul şapte în clasament, Cetate  urmează să intre programul competiţional normal şi, în paralel, să dispute şi celelalte patru partide restante. În etapa a VI-a, formaţia din Deva va juca în deplasare cu CSM Slatina, miercuri, 28 octombrie. Până atunci, Cetate are programate trei meciuri restante: cu CSU Oradea (joc din etapa a II-a, în deplasare, azi, 15 octombrie), cu Avram Iancu Arad (joc din etapa a III-a, sâmbătă, 17 octombrie, acasă) şi cu SCM Piteşti (joc din etapa a IV-a, în deplasare, miercuri, 21 octombrie). Nu există informaţii oficiale încă despre meciul din prima rundă, cel cu Naţional Braşov, din deplasare, care urmează să fie reprogramat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura