Sport

Victoria noilor titulari

Ciprian Marinuţ

Lidera Ligii a IV-a, FC Hunedoara, a câştigat, fără probleme, scor 2-0, meciul cu Mureşul Brănişca, din prima etapă a returului, prin golurile marcate de nou-promovaţii în primul 11, Pârvu şi Boloş, şi şi-a menţinut avansul de cinci puncte faţă de următoarea clasată.

Triumful tinereţii

Într-o formulă de echipă cu o medie de vârstă sub 21 de ani, în care şi-au făcut loc trei nume noi (Pîrvu – junior, S. Boloş şi Corobea – transferaţi în această iarnă), FC Hunedoara a avut un start reuşit în retur. Trupa pregătită de Nelu Mitrică a arătat maturitate şi răbdare şi s-a impus clar în jocul de sâmbătă, din deplasare, cu Mureşul Brănişca, deşi a marcat târziu (minutele 65 şi 77) şi a irosit un penalty în prima repriză. „Echipa e în progres faţă de prima parte a campionatului. Se simte că tinerii noştri jucători s-au pregătit cu seriozitate în cantonamentul din timpul iernii, pentru că au dominat fizic meciul. Adversarii au avut o singură ocazie, în vreme ce noi am mai beneficiat de trei – patru situaţii de singur cu portarul, în afara golurilor şi a penalty-ului ratat”, a spus Dan Bobouţan, unul dintre fondatorii echipei hunedorene.

Terenul, principalul adversar

Mai tehnici, mai riguros organizaţi şi mai bine pregătiţi fizic, hunedorenii au aşteptat mai mult de o oră pentru a înscrie, din cauza terenului greu, a lipsei de inspiraţie la finalizare şi a defensivei aglomerate a adversarilor. Alb-albaştrii au controlat jocul şi puteau marca încă din prima repriză, însă Timofte (32) a executat slab un penalty, iar experimentatul portar Clep a reuşit să menţină tabela imaculată. Deschiderea scorului a fost semnată de juniorul Pîrvu (min. 65) cu un şut plasat de la 20-21 de metri. A urmat un asediu la poarta Mureşului, iar după alte câteva ratări, S. Boloş a dus scorul la 2-0, cu un şut la colţul lung.

2 comentarii la „Victoria noilor titulari

  • dan boboutanu nu este membru fondator ci a propus ca si consilier local un proiect.

  • cum sa scrieti ca fara probleme au batut la branisca baaaa?ca in prima repriza in afara de 11m nu or avut nici o ocazie

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura