ActualitateEvenimentSport

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici.

Peste 12.000 de spectatori, din care circa 7.000 au fost suporterii echipei hunedorene, s-au aflat în tribune și au asistat la acest spectacol.

Gălățenii au deschis scorul în minutul 26 dintr-o lovituŕă libeŕă executată magistral de Anes Rusevic de la 18 m la vinclu în colțul lung al porții apărate de Lefter. Hunedorenii vor egala în minutul 39 prin Marius Coman, care a reluat din interiorul careului mic, iar un intreg stadion a așteptat validarea golului din cabina VAR.

La pauză, scorul a fost egal, 1 a 1, și l-am urmărit pe antrenorul Dorinel Munteanu foarte agitat la intrarea la vestiare.

În repriza secundă, Oțelul a beneficiat de o lovitură de pedeapsă de la 11 m acordată extrem de ușor de centralul Bîrsan, iar penalty-ul a fost transformat de același Rusevic de la Oțelul Galați. În minutul 75, Manolache prinde o bombă de la 25 m, direct pe poarta adversă și egalează spre deliciul celor din tribune și iar am așteptat decizia VAR pentru validarea golului de 2 la 2.

În minutul 87, Neacșa este înlocuit cu Pop și au apărut accidentările la echipa hunedoreană.

Minutul 90 aduce o altă lovitură liberă acordată de centralul Bîrsan, gratuit celor de la Oțelul și au fost acordate 9 minute de prelungire. S-au mai jucat 11 minute, după care am urmărit reprizele de prelungiri ale acestui joc. După 105 minute, egalitatea s-a păstrat. Au urmat loviturile de departajare. Pentru Corvinul au executat Coman, cu ratare Manolache, care marchează, Bradu duce scorul la 4 la 3 pentru Corvinul, Pîrvulescu ratează, iar Hergheligiu este cel care aduce Cupa la Hunedoara. (N. Gavrea)

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura