Victimele din dosarul Simota & Litera, aduse cu mandat la tribunal

03 ciocanIeri, la Tribunalul Hunedoara a avut un nou termen dosarul grupării infracţionale Simota & Litera. Magistraţii au continuat administrarea probelor, dosarul fiind în judecata de fond. Totodată, instanţa a dispus citarea părţilor vătămate cu mandate de aducere, pentru că acestea nu s-au prezentat la termenul la care au fost citate iniţial. Nu este prima dată când judecătorul a cerut aducerea părţilor vătămate cu mandat, o astfel de solicitare fiind emisă şi la termenele anterioare ale procesului. În acest dosar sunt constituite 20 de părţi vătămate, printre care două sunt societăţi comerciale     din domeniul asigurărilor, restul fiind persoane fizice.
Dosarul Simota & Litera a fost trimis în judecată anul trecut în martie, având 14 inculpaţi. Aceştia sunt acuzaţi de constituire şi aderare la grup infracţional organizat, lovire sau alte violenţe, înşelăciune, sechestrare de persoane ş. a. (N. Bumbac)

One thought on “Victimele din dosarul Simota & Litera, aduse cu mandat la tribunal

  • 15 octombrie 2015 la 22:23
    Permalink

    O porcarie de dosar marca Diicot Alba. O gramada de probe fabricate pt a se razbuna pe anumiti oameni. Interese. Acest dosar ar trebui luat de la zero. Situatia ar fi alta.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.