La Uricani s-a inaugurat o fabrică de apă îmbuteliată

Uricani  Astăzi, vineri, primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu, a tăiat panglica inaugurală a fabricii de îmbuteliere a apei plate extrasă din  izvoarele subterane din zona Câmpu lui Neag-Uricani. Potrivit analizelor, calitatea apei surclasează multe mărci de prestigiu care se află pe piața națională la ora actuală.

“Fabrica se află în zona pârâului Lazărului. Este o afacere pusă pe picioare de un cetățean spaniel, căsătorit cu o româncă, în parteneriat cu un cetățean de la noi din Valea Jiului. Se pare că această apă, numită Cristal Retezat, este cea mai pură și mai ecologică din România. Avem o situație mai specială, deoarece apa ce vine din munte trece pe subteran printr-o filtrare naturală, cum deocamdată nu știm să existe niciunde. Procesul parcurs până la îmbuteliere este unul simplu, apa fiind atât de bună. Inclusiv cei de la Instituttul Național ce au oferit avizul au rămas impresionați de calitatea acestei ape. Ne bucură faptul că s-a reușit concretizarea investiției, de circa trei ani acești oameni chinuindu-se să o ducă la bun sfârșit, fiind perseverenți și crezând în afacerea lor. Pentru început s-au creat șase locuri de muncă, însă proporțional cu dezvoltarea pieței de desfacere, ele se vor suplimenta. Se vizează pătrunderea și pe piețele externe, potențialul afacerii fiind unul foarte bun”, a declarat primarul Dănuț Buhăescu.

Mai trebuie adăugat faptul că apa de masă naturală plată (necarbogazoasă) Cristal Retezat este oligominerală, cu o mineralizaţie totală foarte mică (sub 45 mg/l), și mai ales microbiologic pură. (Magdalena Șerban)

One thought on “La Uricani s-a inaugurat o fabrică de apă îmbuteliată

  • 19 octombrie 2015 la 2:10
    Permalink

    Frumoasa ideia,dar numai 6 locuri de munca la 9000 de locuitori, si stiu uni vor spune dar de ce nu mergi prin tara dar prin tara nu umbla caini cu covrigi in coada ca sa fiu mai scurt.E bine ca se fac aici in Uricani locuri de munca si sper ca pana in 2016 sa se mai faca si alceva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.