Viceprimarul Răzvan Mareş: Municipiul Deva stă pe o mină de aur

6 august 2017 | 5 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Viceprimarul Răzvan Mareş (foto) a declarat recent, într-o conferinţă de presă, că Deva stă pe o mină de aur. Ce a vrut să spună viceprimarul reşedinţei de judeţ?

Parc acvatic, în loc de stadion
Răzvan Mareş susţine că specialiştii au descoperit la poalele Cetăţii un izvor cu apă sărată. De aici şi până la realizarea unui Aqua Park în zona respectivă, poate fi doar un pas. Mareş a afirmat că există în plan construcţia unui Aqua Park în locul Stadionului de la Cetate.
„Proiectul presupune două etape. În prima fază ar urma să se regândească întreaga piaţă de la poalele Cetăţii, mutăm sediul SPIGM, Baza Real Sport şi facem o zonă pietonală. Iar a doua etapă se referă la desfiinţarea stadionului şi construirea în acel loc a unui parc acvatic. Arhitecţii ne vor prezenta în 11 august o primă variantă a proiectului şi atunci vom avea mai multe date. Eu am încredere în cei de la Consiliul Judeţean şi sper să facem un stadion la Sântuhalm, împreună, care să deservească oraşele Deva, Hunedoara şi Simeria. Astfel, stadionul nu va mai fi la poalele Cetăţii, ci la Sântuhalm”, a spus viceprimarul Devei, Răzvan Mareş. El a adăugat că spălătoria auto din acel loc va fi desfiinţară. „Ideea este ca acolo să atragem cât mai mulţi turişti şi să avem o zonă mai puţin poluată”, susţine Răzvan Mareş.
Viceprimarul municipiului Deva a declarat că există un izvor cu apă sărată la poalele Cetăţii, care trebuie fructificat. Astfel, specialiştii au propus realizarea unui parc acvatic, iar unul dintre bazine să fie cu apă sărată de la acel izvor. Proiectul se poate face cu bani europeni şi de la bugetul local.

Loading...

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Nicolae spune:

  Daca tot nu avem decat 4 mp spatiu verde (fata de 26 necesar ) Hai sa mai facem niste betoane ! 🙂

 2. Vlad Paul spune:

  Si la Orastie, inainte de a demara constructia Aqua Land – ului, s-a descoperit un izvor de apa termala. Apoi a disparut.
  Si cu locuitorii din zona ce facem ?

 3. Anonimus spune:

  Eu cred ca daca domnul viceprimar a gasit o sursa de apa sarata, mezotermala sau termala, ar trebui sa publice raportul unui specialist. In caz contrar este foarte posibil ca dl. viceprimar sa fi gasit “haur” sub stadion.

 4. Ioan David spune:

  Domnul Vice cu mintea lui de soricel viseaza multe numai ,,haur” sa iasa. ar trebui sa stie ca toata zona are pinza de apa freatica sarata care a cam fost testata sub toate aspectele si purta numele nu de mult ,,la saraturi” nu e cazul sa ne spuna noua ce si cum.Altceva il mina pe el in lupta, stadionul de la sintuhalm il doreste pe teren privat care va trebui cumparat de primarie, intelegeti cum devine treaba mai ales ca in imediata vecinatate are primaria teren pentru mai multe stadioane si de aici nu iese nici un,,haur”. el are multe idei nerumegate bine, sa le rumege altii ca el oricum nu este in stare.

 5. martin spune:

  Ne meritam soarta! Asta e viceprimar? 0.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Liberalii cer organizarea de alegeri parţiale la Deva, în toamnă

Aflat în vizită la noi în judeţ, liderul Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a cerut Guvernului României să organizeze...

Şeful administraţiei judeţene s-a pus cu auditul pe spitalul din Deva

Consiliul Judeţean pare o moaşă comunală, ajutând instituţiile din subordine să-şi achite restanţele. Asta, după ce acestea au avut manageri...

Replică la replică: Unde dai şi cine ţipă!

Domnii de la ALDE Hunedoara au sărit repede să ne tragă de urechi în urma articolului nostru, prin care am...

Închide