Viceprimarul Costa vrea sã plece din PNL

Sorina Popa

Viceprimarul Devei, Cosmin Costa (foto), a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că se gândeşte serios să demisioneze din PNL, după ce, susţine el, colegi din partid l-au înregistrat şi au postat informaţia pe Internet.
Iată că istoria se repetă, după ce imediat după campania electorală din Colegiul Haţeg, în organizaţia PDL Hunedoara s-au petrecut lucruri asemănătoare. Şi atunci, pedeliştii s-au înregistrat la sediul de campanie, iar apoi, au furnizat presei informaţiile. Şi atunci, au căzut capete. Iată că, la câteva luni de la acest episod, care le-a lăsat unora un gust amar, se petrece la fel printre liberalii hunedoreni.
Viceprimarul Cosmin Costa este şi el victima unor astfel de înregistrări.
„Colegii din partid, de la vârf, din judeţ, au făcut acest lucru. Asta dovedeşte, încă o dată, că în judeţul Hunedoara, în cadrul PNL, se acţionează prin mijloace de tip securist. Ca atare, mă gândesc serios să demisionez din PNL. Îmi pare rău, deoarece de 10 ani, de la 18 ani, sunt membru al acestui partid politic. Dar, după 10 ani, colegii lângă care am crescut m-au înregistrat. Totul s-a întâmplat din cauza caracterelor lor proaste. Aceştia sunt oamenii care ne conduc partidul”, a declarat Costa.

6 comentarii la „Viceprimarul Costa vrea sã plece din PNL

 • 18 mai 2011 la 0:59
  Legătură permanentă

  Acest om Cosmin Costa nu avea ce sa caute in PNL inca de la inceput. Desi este teolog la origine si chiar fiu de preot nu cunoaste termenul „moralitate”, singurul sau scop ca viceprimar e sa isi umfle propriile buzunare.

 • 18 mai 2011 la 7:51
  Legătură permanentă

  In sfarsit o veste buna !!!!
  Acest Costa in afara sa FURE nu stie altceva. Desi e fiu de preot, ar trebui ca cel putin teoretic sa-i fie rusine !!!! Mai Cosmine….majoritatea stiu cu ce te ocupi !!! ce faci tu in timpul liber si la primarie ! Hai nu fi ridicol !

 • 18 mai 2011 la 8:00
  Legătură permanentă

  bine faci dl vice ,nu poti ramine liga rechiniii din pnl, nu te ghindi le v a veni si lor ceasul caderii poate mai curind decit se asteapta. te sfatauiesc sa stai pe linga dl primar si-ti v -a fi bine

 • 18 mai 2011 la 9:34
  Legătură permanentă

  PNL foloseste mijloace tipice fostei securitati, sa aliat cu PC ,partidul turnatorului securist VOICULESCU

 • 18 mai 2011 la 10:38
  Legătură permanentă

  Daca totusi, Marcel Morar ( cu toate problemele lui de imoralitate politica) detine calitati pentru a putea accede intr-o functie publica ca cea in care, mai este inca astazi, multa lume se intreaba ce l-a „recomandat” pe acest „preotel” sa ajunga viceprimar al unei re;edinte de judet. Probabil „familia si talentul” cum spunea regretatul Dem Radulescu in clasicele BD-uri. De fapt, este alt produs marca MIRCIA MUNTEANU agramat si mincinos precum „facatorul” sau. Marea intrebare este, cum de foarte multi teologi, in loc sa-si vada de domeniul pentru care au fost pregatiti, intra in mocirla politicii. Este mai mult decat incompatibila profesia de teolog cu cea de politician.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.