Vetuţa Stănescu s-a hotărât! Candidează pentru preşedinţia PNL Hunedoara

3 iunie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Deputatul PNL Vetuţa Stănescu (foto) şi-a anunţat oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL. Liberalii au declanşat Cam­pania de alegeri la nivel naţional. Ludovic orban şi Florin Cîţu se vor bate pen­tru preşedinţia partidului.
„În cadrul şedinţei Comitetului Director Ju­deţean al PNL Hunedoara, în prezenţa pri­marilor liberali, a viceprimarilor şi pre­şe­din­ţilor de organizaţii locale din judeţ, mi-am anunţat candidatura pentru funcţia de pre­şedinte al filialei Hunedoara a Partidului Na­ţional Liberal.
Îmi doresc să continui munca începută in octombrie, atunci când am fost numită ca interimar în această poziţie. Alături de mine îi Invit pe toţi liberalii hunedoreni, pentru că nu candidez împotriva cuiva, ci pentru a construi o echipă puternică, unită şi per­for­mantă, capabilă să câştige toate compe­tiţiile electorale, în următorii ani.
Tot în cadrul şedinţei de ieri, am stabilit ca­lendarul alegerilor interne. Vom demara cu alegeri in fiecare organizaţie locală, iar până în 11 Iulie această etapă se va fina­liza. Urmează conferinţa judeţeană, în 17 iulie, pentru alegerea preşedintelui filialei şi a membrilor Biroului Politic Judeţean.
Sunt sigură că vom forma o echipă pu­ternică, împreună cu liberalii care îşi doresc ca partidul să crească şi să devină prin­ci­pala forţă politică din judeţul Hunedoara.
Împreună repornim motoarele liberale în judeţul Hunedoara!”, a declarat deputatul PNL de Hunedoara, Vetuţa Stănescu, lide­rul interimar al liberalilor hunedoreni.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
România normală a guvernanţilor. „România lucrului bine făcut” înseamnă şi îngroparea judeţului Hunedoara

În acest an şi jumătate de guvernare a coa­liţiei PNL, USR PLUS şi UDMR am avut parte doar de vizite...

Au luat bătaie de la Georgia

În primul meci amical, de pregătire, Ro­mâ­nia a suferit o înfrângere umilitoare, 1-2 cu Georgia, chiar la Ploieşti. Jucătorii din...

Gimnaştii, la Cupa Challenge de la Cairo

Larisa Iordache, Maria Holbură, Marian Drăgulescu şi Andrei Muntean au ajuns la Cairo pentru a participa la cea de-a doua...

Închide