Verzii vor în Parlament pe orice cale

  Sorina Popa

Un nou partid politic se anunţă la orizont, după ce Partidul Ecologist din România, Partidul Verde şi Mişcarea Verzilor-Democraţi Agrarieni vor comasa prin fuziune, în luna decembrie 2012. Deocamdată, nu se ştie cum se va numi noua formaţiune politică.

Într-un comunicat, cele trei partide susţin că au decis să ia parte la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, pe liste comune, „în cadrul unui singur partid, oferind astfel, pentru prima dată după mulţi ani, o veritabilă şi unică alternativă de vot ecologistă, faţă de celelalte formaţiuni competitoare, care reprezintă alte ideologii şi viziuni politice”.

Candidaţi, câţi pot şi unde pot
Voicu Sala (foto), liderul organizaţiei judeţene Hunedoara a Partidului Ecologist, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că la alegerile generale, şi-au propus să aibă doar doi-trei candidaţi în judeţ. „Nu cred că vor fi mai mulţi de doi-trei candidaţi, nu avem deocamdată forţa necesară să avem candidaţi pentru toate colegiile”, a declarat Voicu Sala.
La rândul său, preşedintele Mişcării Verzilor-Democraţi Agrarieni, Remus Cernea, susţine că formaţiunea pe care o conduce va avea trei reprezentanţi în ţară, care vor candida pe listele USL. „Sunt două situaţii distincte. Noi vom avea trei colegii pe care ne vom pune reprezentanţii, în cadrul USL. Uniunea are mari şanse să câştige alegerile generale şi astfel, noi vom putea accede în Parlament. Totodată, mai există candidaturile celor trei formaţiuni, care se vor uni sub sigla PER, pentru alegerile din 9 decembrie. Este o forţă distinctă. Şi aici, ne propunem să facem pragul de 5 la sută, pentru a reuşi să intrăm în Parlament”, a declarat Cernea.

One thought on “Verzii vor în Parlament pe orice cale

  • 25 septembrie 2012 la 5:20
    Permalink

    Verzi?Adica imaturi,mai pe sleau!Cine-i acest parazit de cernea pe care-l tine ma-sa din pensie pt.ca nu a muncit nicaieri nici macar 1 minut?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare