Verificări, verificări la lucrările de la Casa de Cultură din Hunedoara

10 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Administratorul public al Consiliului Jude­ţean Hunedoara, Costel Avram, şi primarul mu­nicipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, au verificat ieri, din nou, stadiul lucrărilor de reabilitare – modernizare la Casa de Cul­tură. La vizita de lucru au mai participat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ion Bădin, reprezentanţi ai firmei de construcţii şi proiectantul lucrării.
Lucrările la exterior sunt finalizate, însă cele mai dificile provocări pentru pro­iec­tanţi şi constructori sunt la spaţiile inte­ri­oare. În „Sala mică” a Casei de Cultură (sala de la parter) lucrările sunt destul de avan­sate. Sala principală încă mai are nevoie de instalaţiile de scenă (se schimbă şi toată mecanica scenei) şi de refacerea totală a instalaţiilor electrice, instalaţiilor de prevenire şi stingere a incendiilor, a ta­va­­nelor, coloanelor şi pereţilor.
Valoarea totală a proiectului de rea­bi­li­tare – modernizare este de 13.189.552 de lei, finanţarea fiind suportată aproape în în­tregime de Consiliul Judeţean Hunedoara.
Oficialii CJ şi cei ai Primăriei Hunedoara vi­zitează des “şantierul” deschis aici deoa­rece se doreşte ca fiecare etapă să fie în mod co­rect parcursă şi fiecare detaliu din pro­iect să fie bine executat, astfel încât re­zul­tatele să fie mai mult decât mulţumi­toare. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Micii fotbalişti au făcut spectacol

Terenul sintetic amenajat la Stadionul Cetate din Deva s-a bucurat de prezenţa unui număr impresionant de copii şi junior (peste...

Alte medalii pentru luptătorii deveni

Ediţia din acest an a Campionatelor Naţio­nale de lupte libere pentru sportivi U15 a reunit la start aproximativ 400 participanţi,...

Bianca Andreescu renunţă la turneul de la Roma

Bianca Andreescu (foto) (20 de ani, locul 6 WTA) va rata şi turneul de la Roma ( desfăşurat în perioada...

Închide