Venit la Deva să susţină candidatura lui Florin Oancea, eurodeputatul Cristian Buşoi declară: „PSD e ca un ou Kinder, gol pe dinăuntru”

29 octombrie 2017 | 3 Comentarii | Publicat in: Electorale

Sorina Popa

Vineri, candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Deva, Florin Oancea (foto în mijloc), i-a avut alături, într-o conferinţă de presă, pe europarlamentarul Cristian Buşoi (foto în stânga), pe rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, deputatul PNL Marinel Pirtea (foto în dreapta), dar şi pe deputatul Lucian Heiuş, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.

„Modelul primarului PNL, al corectitudinii”
„Sunt convins că Florin Oancea va câştiga încrederea devenilor şi va fi un primar foarte bun. Sunt aici să îmi arăt susţinerea faţă de candidatul nostru la Primăria Deva. Cred că e un moment important pentru deveni, aceste alegeri. Fiecare dintre cei care merg la vot cred că trebuie să cântărească foarte bine opţiunile pe care le are în faţă. Sper să vadă că, de aproape un an de zile de când PSD e la guvernare, dacă votezi PSD înseamnă sa primeşti altceva decât ceea ce ţi s-a promis. Dacă vreţi o comparaţie, e ca un ou Kinder, cu un înveliş dulce plin de amăgiri, dar înăuntru este gol. Avem multe exemple de promisiuni: creşterea pensiilor, în sănătate sunt exemple de promisiuni care nu vor fi puse în aplicare. Cea mai mare minciună este cea cu opt spitale regionale. Înţeleg că premierul a vizitat recent Spitalul Judeţean din Deva. Din nou a făcut promisiuni. Îi rog pe cei care vor merge la vot să înţeleagă că tot ce face PSD este să amăgească şi să promită. Până şi candidatul PSD, domnul Mărginean este altceva decât prezintă PSD. Nici măcar membrii PSD nu cred în acest candidat. De aceea, alegătorii trebuie să aleagă calea PNL, candidatul Florin Oancea. Modelul primarilor liberali este cel al corectitudinii, al atragerii de fonduri. În schimb, modelul primarilor PSD este cel al baronilor locali, care ţine oraşul în haos”, a declarat europarlamentarul Cristian Buşoi, în conferinţa de presă.

Un primar deschis la minte
Rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, Marinel Pirtea, a declarat, la Deva, că Florin Oancea are toate calităţile pentru un primar deschis la minte. „Mă gândesc la un parteneriat cu viitorul primar al Devei, Florin Oancea, să creăm centre de pregătire psihologică în liceele din municipiul Deva. Prin aceste centre să putem crea profile vocaţionale ale elevilor. Mulţi dintre elevi merg la facultăţi care nu li se potrivesc şi apoi abandonează cursurile. Se ştie că investiţia cea mai mare a oricărui părinte este în educaţia copilului său. Sunt aici pentru a-mi arăta susţinerea pentru Florin Oancea. Am identificat la el toate calităţile pentru un primar deschis la minte”, a spus rectorul Marinel Pirtea, la Deva.

(Comandat de Partidul National Liberal, cod unic de identificare mandatar financiar: 51170001. Operator economic S.C. Media Hunedoreană S.R.L. Deva, tiraj: 3.300 exemplare.)

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. victor spune:

  Ce vorbesti d-le? Despre initiativa legislativa a PNL care va fi aprobata maine in Parlament prin care functionarii trimisi in judecata pentru fapte de coruptie sa nu mai fie suspendati din functie, ce ne poti spune?
  Toti sunteti o apa si-un pamant!

 2. toni spune:

  Petre Marginean este Martor a lui Iehova ,si patron la Antena 1 Deva unde sotia sa Gabriela este director, nu votam un Iehovist
  Ba,cantindat de 9 %!Da tu,Marginene,care ti-ai lasat prima sotie,ai lasat angajatii Simako pe drumuri dupa ce ai falimentat-o( propria ta firma ,adica). Vrei sa ajumgi la primarie sa ti se mai faca inca o casa de vacanta la Lunca Cernii, dar mai mare, ca sa poata fi folosita de iehovisti ( casa de adunare pentru iehovisti). Casa va fi ridicata de firma care va face incinta 1 a cetatii Deva. Acest gabor (tigan ungur) nu a crescut niciun copil. Este inimaginabil de arogant si cand cineva doreste sa deschida o afacere, face ca toti dracii.

 3. @POSTACII spune:

  POSTACII 😀

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Premiile „Iancu de Hunedoara”-ediţia I

Vineri, la Castelul Corvinilor, a avut loc prima ediţie a Premiilor şi Burselor de merit „Iancu de Hunedoara”, organizată de...

Concluziile secretarului de stat Raed Arafat despre Sistemul de Urgenţă din judeţ . „UPU Deva trebuie renovată şi extinsă urgent”

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), a inspectat vineri,...

Reţeaua de apă, o promisiune îndeplinită a primarului din Şoimuş

La alegerile locale a promis comunităţii din Şoimuş introducerea reţelei de alimentare cu apă, iar acum, primarul Mihai Irimie (foto)...

Închide