Vânzătoare din Deva, tâlhărită la locul de muncă

14 decembrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O deveancă de 54 de ani, angajată a unui magazin non-stop din municipiul reşedinţă de judeţ, a trecut prin momente traumatizante. Femeia a fost bătută şi tâlhărită de bani, în timp ce se afla la serviciu, în orele de program.
Din datele IPJ Hunedoara, în noaptea de 13 spre 14 decembrie, în jurul orei 03:40, femeia a ieşit afară să măture în faţa magazinului. Moment în care un individ a lovit-o în cap, după care a intrat în magazin, i-a luat portmoneul din poşetă, în care erau 80 de lei, dar şi 2.000 de lei din casă şi mai multe pachete de ţigări.
Deveanca a apelat la ajutorul poliţiştilor, care au reuşit în scurt timp să-l prindă pe autorul acestor fapte. Individul se numeşte Ioan Fodor, are 37 de ani şi este din Deva. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, iar Judecătoria Deva a emis mandat de arestare preventivă pe numele lui pentru 30 de zile. Bărbatul este cercetat pentru tâlhărie calificată şi poate contesta măsura arestului preventiv, deoarece decizia judecătoriei nu este definitivă. (N. Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 15.12.2017

Mihaela Ştefan, fostă angajată a Consiliului Judeţean Hunedoara Pentru că a fost condamnată definitiv la doi ani şi 10 luni...

Şoferul fugar rămâne după gratii

Beniamin Sebastian Paraschiv a fost arestat preventiv de Judecătoria Petroşani, după ce a lovit mortal un pieton şi apoi a...

Pensionar înşelat de escroci

Un bărbat de 72 de ani din Deva a fost escrocat de bani de nişte indivizi care l-au minţit că...

Închide