Vagoanele, ţintele hoţilor

Nouă hunedoreni au fost prinşi în doar trei zile, încercând să dezmembreze şi să fure un vagon dintr-o gară dezafectată din Cîrneşti. Prejudiciul cauzat de hoţi ajunge la 160.000 lei.

Prinşi în flagrant

Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 11, poliţiştii Postului de Poliţie TF Simeria Triaj au fost sesizaţi că mai multe persoane încearcă să taie, cu ajutorul unui aparat autogen, un vagon de marfă, aflat în fosta gară din Cîrneşti. Ajunşi la locul incidentului, oamenii legii au descoperit patru bărbaţi, toţi din municipiul Hunedoara, care meştereau de zor pentru a dezmembra vagonul. „Am primit informaţii că se pregăteşte ca un alt grup să îşi facă apariţia, pentru a încerca să sustragă fierul rezultat din tăierea vagonului şi tocmai de aceea, am menţinut în zonă echipaje ale Poliţiei de Transporturi Feroviare”, ne-a spus comisarul şef Vasile Hriţac, şeful Serviciului Poliţiei TF Hunedoara. Rezultatele aşteptate de poliţişti nu au întârziat să apară.

Focuri de armă

Astfel, marţi noaptea, cinci bărbaţi din Călan au fost prinşi în flagrant, atunci când încărcau într-o maşină bucăţi de fier în greutate de 250 kilograme. Prinşi în fapt de poliţişti, aceştia au încercat să fugă, motiv pentru care, după somaţiile verbale, ei au fost avertizaţi cu două focuri de armă. Ioan M, de 41 de ani şi Dragomir C., de 38 de ani s-au oprit la auzirea împuşcăturilor, dar ceilalţi trei au fugit mai departe. La 200 de metri de la locul faptei, Ovidiu Z., de 25 de ani şi Florea C., de 28 de ani au fost prinşi de poliţişti, dar Ioji L., de 37 de ani a reuşit să le scape printre degete. (L. Botici)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare