Vaccinaţi la Castelul Corvinilor

Peste 1.000 de persoane s-au vaccinat îm­po­triva COVID-19 la centrul mobil ce a fost deschis, în ultimele patru weekend-uri, la Castelul Corvi­nilor din Hunedoara, administraţia locală apre­ciind campania ca un succes şi menţionând că acest gen de acţiune ar putea fi reluat în luna au­gust, când numărul de turişti care vizitează mo­nu­mentul istoric este foarte mare.
Potrivit autorităţilor locale, cele mai multe per­soane care s-au vaccinat la castel au preferat serul produs de compania Johnson&Johnson, care se administrează într-o singură doză.
„Eu vreau să mulţumesc, încă o dată, per­so­nalului medical care a asigurat vaccinarea la Cas­telul Corvinilor. Peste o mie de persoane s-au imu­nizat aici, majoritatea covârşitoare optând pentru vaccinul cu o singură doză, ceea ce ne arată că oamenii îşi doresc să se vaccineze, dar să nu depindă de un orar pentru rapel, aşa cum este cazul pentru celelalte vaccinuri. Ne gândim să re­luăm această campanie în luna august, când ne aşteptăm la un vârf al numărului de turişti la castel”, a declarat primarul municipiului Hune­doara, Dan Bobouţanu.
În total, în cele patru weekend-uri de vaccinare la Castelul Corvinilor au fost administrate 1.085 vaccinuri, dintre care 913 Johnson&Johnson şi 172 Pfizer BioNTech. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.