Oancea îl susţine pe Ludovic Orban pentru preşedinţia partidului. Primarul Florin Oancea nu candidează la şefia PNL Hunedoara

Sorina Popa

Edilul şef al reşedinţei de judeţ, Florin Oancea (foto), nu va candida pentru preşedinţia organizaţiei jude­ţene Hunedoara a PNL, asta deşi anunţase în urmă cu 10 zile că are această intenţie. Ce s-a întâmplat, însă de atunci şi până acum?

Nevoie de unitate
„Mi-am anunţat doar intenţia de a candida la şefia organizaţiei judeţene de partid. La acel moment, nu mai era anunţată o altă candidatură epntru această funcţie. Am vrut să candidez, astfel ca, în 2024 să putem concur de la egal la egal cu cei din PSD. Dar, după ce deputata Vetuţa Stănescu a spus că va candida pentru preşedinţia PNL Hunedoara, am analizat situaţia şi am ajuns la concluzia că în aceste moment, avem nevoie de unitate în PNL. Trebuie să rămânem uniţi” a afirmat primarul Devei.
„Dacă aş fi candidat, o parte dintre colegi mergea cu mine, alta cu doamna deputat Vetuţa Stănescu. S-ar fi creat două falii, ar fi fost supărări şi frustări. Ca atare, fiind un om de echipă şi pentru că o can­didatură nu ar fi fost o miză personală, am hotărât să nu îmi depun candidature pentru postul respec­tive. Nu sunt colecţionar de funcţii publice sau politice.
Oricum, sunt membru de drept în Biroul Politic Ju­deţean, fiind primarul reşedinţei de judeţ. Nu voi can­dida pentru o altă funcţie în Biroul Politic Ju­de­ţean. Îi doresc mult succes doamnei deputat Vetuţa Stănescu”, a declarat Florin Oancea, pri­marul municipiului Deva.

Susţinere pentru Ludovic Orban
Întrebat cu cine va vota la preşedinţai PNL, Florin Oancea a declarat:
“Eu, Florin Nicolae Oancea şi organizaţia PNL Deva nu ne dezicem de votul dat în Biroul Local. Am votat în unanimitate, să-l susţinem pe Ludovic Orban la preşedinţia PNL. Sunt un om de onoare. Când mi-am dat cuvântul că îl susţin pe Ludovic Orban pentru un nou mandat la conducerea par­tidului, nu mă întorc”.
Reamintim că liberalii din toată ţara se pregătesc de alegeri interne, care vor culmina cu Congresul par­tidului, unde va fi ales preşedintele şi con­du­cerea centrală a partidului.

2 comentarii la „Oancea îl susţine pe Ludovic Orban pentru preşedinţia partidului. Primarul Florin Oancea nu candidează la şefia PNL Hunedoara

  • 7 iunie 2021 la 21:27
    Legătură permanentă

    Stim pupincuristule. Doar asa te bagi pe sub pielea lui iohanis. Tot iohanis( via kovesi) ti-a ordonat sa bagi penali in partid, pe tiganul puscarias cu fata de interlop berbecaru.

  • 8 iunie 2021 la 7:14
    Legătură permanentă

    Normal ca pe Ludovic. Primarii oraselor subdezvoltate, care nu sunt in stare sa dezvolte urbea, il sustin pe ludovic Orban, cele dezvoltate, Cluj, Oradea, etc. il sustin pe Catu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.