Va fi Ion Bădin al doilea vicepreşedinte al Consiliului Judeţean?

20 ianuarie 2021 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

În şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Hunedoara din 29 ianuarie 2021 vor fi aleşi cei doi vicepreşedinţi ai instituţiei. Lucrurile au fost amânate, din cauză că nu au fost validaţi toţi aleşii judeţeni. Dar, acum totul este în regulă şi în scurt timp vom afla numele celor doi vicepreşedinţi.
De fapt, Laurenţiu Nistor, preşedintele instituţiei judeţene, a anunţat încă de anul gtrecut că unul dintre cei doi vicepreşedinţi va fi Alin Ţambă. Şi al doilea vicepreşdinte va fi tot social-democrat, pentru că PSD are toate voturile necesare pentru a-şi desemna vicepreşedinţii Consiliul Judetean.
Liderul organizaţiei municipale Hunedoara a PSD, primarul Dan Bobouţanu, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că pro­pu­ne­rea organizaţiei pentru al doilea post de vice­preşedinte al instituţiei judeţene este con­silierul judeţean Ion Bădin. „Înainte de ale­­gerile locale, am discutat cu conducerea organizaţiei judeţene că, dacă vom obţine 10.000 de voturi, atât pentru preşedintele Con­siliului, cât şi pentru lista de aleşi jude­ţeni ai partidului, atunci vom putea propune un coleg pentru funcţia de vicepreşedinte. Am obţinut 10.700 de voturi, ca atare, l-am pro­pus pe Ion Bădin pentru această funcţie. Politic şi administrativ îndeplinim toate condi­ţiile să-l propunem Biroului Politic Judeţean al PSD pe Bădin pentru acest post. Lunea vii­toa­re, în 25 ianuarie, Biroul Politic Judeţean al PSD Hunedoara va decide cine va fi cel de-al doilea vicepreşedinte al CJ. Sunt patru can­didaţi de la PSD, Ion Bădin, Doiniţa Bălănesc, Alin Iovănescu şi Maria Ştefănie”, a declarat Bobouţanu.
PSD are 17 consilieri judeţeni, PNL, cinci, Pro România, patru, PMP, doi, USR, doi şi UDMR, unul. În aceste condiţii, nu va fi nici o problemă ca solcial-democraţii să-şi adjuce şi posturile de vicepreşedinţi ai Consiliului Ju­deţean.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ion BĂDIN spune:

    Referitor la comentariul apărut în data de 20 ianuarie, orele 23:59, in numele meu ( Ion BĂDIN), țin să precizez că aceasta postare este un FALS. Nu cunosc persoana care a postat in numele meu și rog redacția sa verifice adresa de m-ail de la care s-a făcut aceasta postare.In cazul in care se vor face in continuare postări in numele meu, mă voi adresa organelor competente pt furtul de identitate.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Aproape jumătate din calea ferată de mare viteză Simeria-Gurasada este finalizată

Adriana Năstase Ieri, reprezentanţii constructorilor liniei de cale ferată de mare viteză, Lot 3, Simeria – Gurasada, i-au prezentat prefectului...

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, despre frământările din PNL. “Nu ne abandonăm comandantul pe câmpul de luptă”

Sorina Popa Frământările din interiorul PNL sunt un subiect pentru analiştii politici de la noi, ceea ce e şi normal....

Peste 70 de jucători de la Australian Open, plasaţi în carantină

Încă doi jucători înscrişi la turneul de tenis Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, au fost testaţi pozitiv...

Închide