Useliştii hunedoreni au pus tunul pe preşedinte

Cristina Ghenea

În urma demisiei lui Raed Arafat şi  după declaraţiile făcute de preşedintele Traian Băsescu cu privire la acesta şi la noua Lege a Sănătăţii, social-democraţii hunedoreni au organizat ieri o conferinţă de presă, în care şi-au exprimat punctul de vedere referitor la această problemă.

„Condamnă românii la moarte“

Liderul pesediştilor din judeţ, deputatul Laurenţiu Nistor, a precizat că nu privatizarea în sine a sistemului de urgenţă reprezintă o problemă, ci faptul că această privatizare nu este făcută aşa cum ar trebui, ci după interese politice care aduc dezavantaje populaţiei. „Băsescu, acest mare doctor, ne-a demonstrat că se pricepe la toate şi acum, se pricepe şi la sănătate. De fapt, condamnă românii la moarte. Din păcate, vorbim de peste 4,5 miliarde de euro care trec în controlul clientelei PDL, în timp ce peste 10 milioane de români vor ajunge în situaţia în care nu îşi vor permite să beneficieze de servicii medicale de urgenţă şi alte 10 milioane vor ajunge săraci din cauza acestei legi, care impune costuri prea mari. De aceea nu îl pot considera pe acest om preşedinte al ţării, ci doar un locatar la Cotroceni“, a declarat deputatul Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Hunedoara. Acesta a adăugat că în opinia sa, modernizarea sistemului de sănătate ar trebui să înceapă din spitale, pentru ca acestea să ofere pacienţilor servicii de calitate.

„SMURD-ul în judeţul Hunedoara nu va muri“

Prezent la conferinţa de presă, liderul conservatorilor hunedoreni Petru Mărginean, preşedintele Asociaţiei Salvital Hunedoara, cea care gestionează serviciul SMURD din judeţul nostru, a declarat: „După ce a făcut praf reforma educaţională, după ce am rămas fără flotă, acum, preşedintele vrea reformă şi în sănătate, ca să rămânem fără SMURD. Acest lucru nu se va întâmpla, vă asigur eu! Am vorbit cu Raed Arafat şi săptămâna viitoare, sau peste două săptămâni, va veni în judeţul Hunedoara, pentru a susţine o dezbatere publică, nu politică, la care vor fi invitaţi specialişti din sistemul medical, primari, deputaţi, senatori şi reprezentanţi ai unor organizaţii non-guvernamentale. SMURD-ul din judeţul nostru nu va muri cât voi fi eu aici“, a precizat preşedintele Salvital Hunedoara.

5 comentarii la „Useliştii hunedoreni au pus tunul pe preşedinte

 • 13 ianuarie 2012 la 18:16
  Legătură permanentă

  Niste cretini care nu stiu decat buzunarul propriu,si care fac propaganda electorala ori de cate ori se implementeaza ceva,acesti dobitoci au disrus tara 20 de ani fara sa faca ceva decat furaciuni,promisiuni desarte facute oamenilor si cultul asteptarilor de la stat,simtul inovator si creativitatea omului s-au atrofiat. Nici nu mai stim ce vrem ! Spiritul de turma cap-ista ne baga in fata ca musca-n lapte sau mai rau ,ca musca in curu calului.Medicii de familie sant toti privatizati si incaseaza lunar pentru fiecare pacient arondat o suma ori presteaza act medical ori nu suma le intra in cont !La consultatii intrii numai cu programare.Va convine asa ceva? 30 de ani cotizez,30 de ani casa varsa bani la medic ori ma consulta ori nu.E drept? Nu domnule banii mei trebuie sa intre intr-un cont la care medicul sa aiba acces doar cand imi ofera sarvicii medicale,cand nu ma cauta el sa-mi ia tensiunea sa-si primeasca banii ! Toata populatia va avea acces la act medical,nu moare nimeni cu zile conf noii legi,dar
  trebuie prestat act medical pentru banii alocati ,personalul medical trebuie sa fie la dispozitia pacientilor si nu invers !

 • 13 ianuarie 2012 la 18:29
  Legătură permanentă

  Domnul de mai inainte are dreptate,omului de rand nu-i explica nimeni este bagat doar in fata,ca prostul.Numai in acest ziar este un articol prin care se arata ca madicii hunedoreni au eliberat retete pentru morti,fiind depistate multiple cazuri de catre curtea de conturi!

 • 13 ianuarie 2012 la 18:42
  Legătură permanentă

  Smurdul nu va muri pentru ca vrea Petru Marginean !Smurdul a fost dotat de stat si va ramane un servici medical de urgenta de stat.Nimeni nu e de neinlocuit. In orice cariera mai exista si derapaje ! viata si lumea nu se cramponeaza de un om.Pentru bunul mers
  cateodata trebuie sa te dai la o parte.Daca esti destept o faci ,daca te cremponezi de pozitie risti sa fi calcat in picioare si e rusinos!
  viata oricum merge inainte!

 • 13 ianuarie 2012 la 23:20
  Legătură permanentă

  Bravo Laurentiu.Mai dat pe spate cu interviul tau,asa te vrem baietelule..10 milioane cu alte 10 milioane de romani..e ok.sa-l pupe mama pe el de baiat destept !:)

 • 16 ianuarie 2012 la 17:22
  Legătură permanentă

  Nu isi mai unfla muschi uselisti fata de cine nu plataste SMURD???

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.