Comunitate

URO LITI MEDICA, o clinică de nivel european

04 laborator

Sorina Popa

Hunedorenii, şi nu numai, nu mai sunt nevoiţi să se deplaseze la sute de kilometri distanţă, la clinicile de specialitate, pentru a suferi intervenţii chirurgicale în condiţii de deplină siguranţă. Asta, pentru că, de câteva luni, în municipiul Hunedoara, funcţionează clinica URO LITI MEDICA. Rezultatele echipei de specialişti de aici nu au întârziat să apară. Pacienţi veniţi din toate colţurile ţării se arată extrem de mulţumiţi de starea de după operaţii.

Eşti operat şi… pleci acasă imediat
„Avem 10 medici, care activează în noua clinică. Echipa este una tânără, limita superioară de vârstă fiind de 40 de ani. Investiţia iniţială a fost de peste 500.000 de euro, aparatele medicale folosite fiind de producţie elveţiană, de ultimă generaţie. Investiţia cea mai mare este la Secţia de Urologie. Astfel, clinica noastră dispune de cel mai modern aparat de fragmentare cu ajutorul ultrasunetelor, a pietrelor din rinichi, eliminarea fragmentelor realizându-se fără durere, sub formă de nisip. Ce este extrem de important este că spitalizarea nu este necesară în aceste cazuri. Aparatul se numeşte LITO TRIPTOR STORZ”, a declarat medicul specialist urolog Ligia Mara.
În ceea ce priveşte partea de endoscopie urologică, clinica dispune de  primul REZECTOSCOP din ţară, cu ajutorul căruia se pot efectua operaţii în mediul salin (prostată, vezica urinară, uretră). În cadrul cabinetului de chirurgie-proctologie s-a investit în aparatură ce permite tratarea modernă a hemoroizilor, prin ligaturare, fără operaţie, fără durere!

Tarife de trei ori mai mici
Tot la clinica URO LITI MEDICA, din municipiul Hunedoara, se mai fac ecografii generale, la sân, ecografii DOPPLER vascular şi DOPPLER cardiac.
Un lucru foarte important de ştiut este că URO LITI MEDICA  vine în ajutorul celor cu probleme de sănătate, practicând tarife de trei ori mai mici decât în celelalte clinici din România. „Iniţial, s-a dorit înfiinţarea unei clinici în cadrul căreia să se performeze doar pe partea de urologie, dar apoi, pe parcurs, văzând problemele de sănătate ale hunedorenilor şi neputinţa clinicilor de stat să le rezolve, s-a hotărât diversificarea serviciilor medicale. Domeniile în care activăm la clinica URO LITI MEDICA sunt: urologie, chirurgie, medicină internă, endocrinologie, cardiologie, neurologie, ortopedie-reumatologie, dermatologie. Şi nu ne oprim aici”, a adăugat medicul Ligia Mara.

8 comentarii la „URO LITI MEDICA, o clinică de nivel european

 • REZECTOSCOP ARE SI SPITALUL MUNICIPAL LUPENI DE CCA UN AN ,ASA CA PT O PARTE DIN LOCUITORII JUD. HUNEDOARA NU MAI ESTE O NOUTATE!!!

 • puteti sa imi spuneti adresa acestui centru medical din Hunedoara? Am incercat sa gasesc adresa dar degeaba.

  Mutumesc mult

 • centru medical uro liti hunedoara
  piata iancu de hunedoara (in cladirea centrului de proiectare et.2)
  tel. 0771660246

 • vrem sa stim mai multe informatii despre acest centru adresa ,nr,telefon,tot ce ne intereseaza noi vrem sa stim despre clinica aceasta.Aveti cele mai putine informatii cum vreti sa stie lumea despre voi.Astept noutati de la voi.

 • http://www.mesagerulhunedorean.ro/uro-liti-medica-%E2%80%93-performanta-hunedoreana-de-nivel-mondial

  aici mai multe informatii, iar celor din hd nu cred ca le convine sa mearga in lupeni daca in hd exista aparatura moderna si atatea sectii cu doctori competenti(preturile nu sunt foarte mari si orice om isi poate permite un control intre 50-100 ron in functie de sectie) care isi dau interesul….si mai conteaza mult si varsta doctorilor, si rusine doctorilor de familie care nu au auzit de acest centru…..mai multe informatii puteti gasii si pe cablu la pagina de info

 • imi poate spune cineva ce medic cardeolog este la clinica URO LITI MEDICA din HUNEDOARA.VA MULTUMESC.

 • buna mar interesa un control urologic un program la aceasta clinica sau cum asi putea lua legatura cu dumneavoastra, am o problema mai veche care ma macina si care din lipsa de bani si multa rusine am tratato cu indiferenta ma puteti ajuta cu o informatie? astept un raspuns pe email din partea unui reprezentant al clinici, multumesc

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura