; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Urmează o nouă „execuţie” în USR Deva?

30 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Se prefigurează o nouă victimă a conducerii organizaţiei judeţene a USR după ce presa locală şi-a ”permis” să scrie despre scandalurile din sânul organizaţiei? Adevărul e că useriştii hunedoreni fac în ultima perioadă deliciul cititorilor.

Reclamaţii peste reclamaţii
„Victima“ de data asta este Paul Vasile Tomotaş (foto), membru simplu al organizaţiei USR Deva. Pe numele lui Tomotaş au fost făcute trei sesizări. Paul Vasile Tomotaş reclama că banii publici pentru partid se duc printr-o firmă privată a unui membru al USR şi nu era de acord cu acest lucru. ”De aici am primit reclamaţii, cum că îi calomniez pe unii colegi. Eu nu sunt de acord ca banii publici ai partidului să treacă printr-o firmă privată a unui membru de-al nostru. Apoi, am fost acuzat că aş fi făcut nişte fotografii la una dintre şedinţele de partid şi le-am dat presei. Nu am făcut asta. Şi, o altă sesizare este că pe pagina mea de Facebook am preluat articole din presă. Sunt chemat în data de 1 februarie la o şedinţă care se va ţine în sediul unei firme private şi nu la sediul de partid. Nu este normal, avem sediu al USR Deva, de ce să mă duc la o firmă de brokeraj pentru o şedinţă de partid? Nu voi merge acolo”, susţine Paul Vasile Tomotaş.

Ar vrea să candideze la Primăria Simeria
”Vreau să mă transfer la o filială a USR din alt judeţ. Partidul nu e pe persoană fizică. Cred că se poate face ceva în ţara asta, de aceea am intrat în politică şi în USR. Nu e normal ca cineva să vină să-şi bată joc de partid. Mulţi dintre membri mi-au solicitat să candidez la Simeria pentru funcţia de primar. Eu am candidat la alegerile trecute, ca independent la Primăria Simeria. Acum conducerii actuale nu-i convine asta, vor să pună pe un altul candidat pentru Simeria. De aici, tot scandalul şi vor să mă dea afară din USR”, a declarat Paul Vasile Tomotaş pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Scrisoare către Moise Guran
Useriştii hunedoreni sunt în centrul unui scandal, după ce alegerile de la USR Deva din 1 ianuarie au fost declarate nestatutare. Au fost făcute alte alegeri, în 23 ianuarie la această filială, dar şi ele au fost nestatutare, susţin unii dintre membrii USR Deva. Ca atare, situaţia partidului în judeţul nostru este destul de tensionată. Cei care au fost suspendaţi sau excluşi din USR i-au scris lui Moise Guran pentru a interveni în conflictul de la Hunedoara şi a nu lăsa ca în organizaţie să se ajungă la o situaţie explozivă.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ finanţe, 31.01.2020

„Avem un guvern care transformă procedurile de excepţie în practici curente”. Interviu cu Viorel Sălan, senator PSD de Hunedoara

- Începutul sesiunii parlamentare va fi unul foarte tensionat. Cum comentaţi tot mai desele contradicţii apărute între parlament şi guvern?

Bulzeştii de Sus: buget mic, dar investiţii mari

Când localnicii din Bulzeştii de Sus au transport în comun asigurat doar joia, către Brad şi împrejurimi, de parcă trebuie...

Închide