Urmează „Cupa Vacanţei” la Aqualand

2 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Ultima Ora

Magdalena Şerban

Complexul Aqualand Deva organizează „Cupa Vacanţei” la înot, cei mici fiind invitaţi să-şi demonstreze, contracronometru, abilităţile de buni înotători.
„Competiţia se va desfăşura în data de 8 iunie şi vor exista două probe, iar clasificarea se va face pe categorii de vârstă şi vechime. Cadrul este unul organizat şi cu personal calificat, instructorii noştri fiind cei care îi ajută de ceva vreme pe copii să cunoască tehnicile şi stilurile de înot. Va participa o parte din copiii care urmează aceste cursuri în cadrul complexului acvatic, adică peste 70. Momentan, activează şase instructori la noi, iar orele de înot se fac pe grupe şi după un anumit grafic. Durata unui curs variază de la un caz la altul, unii copii fiind mai receptivi şi talentaţi, iar alţii fiind nevoiţi să-şi dea silinţa mai mult. În general, noţiunile primare le deprind în circa o lună. Dar pentru a se perfecţiona, continuă cu următorul nivel. Prin urmare, îi aşteptăm şi îi îndemnăm să facă sport, dar şi să se distreze, în acelaşi timp“, a spus Irinel Faur, directorul Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva (S.P.I.G.M), entitate în cadrul căreia funcţionează Complexul Aqualand.
De notat că premiile oferite constau în medalii şi cupe, însă nu vor lipsi surprizele. O altă noutate adusă de conducerea instituţiei este că a început procedura de achiziţie pentru mult aşteptatul turn de spumă, precum şi pentru compresorul destinat băii cu aburi, care de când a fost pusă în circuit, a funcţionat foarte puţin, din pricina neîndeplinirii parametrilor tehnici.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tragedie pe DN 66, din cauza unei defecţiuni

Un şofer de 82 de ani, din oraşul Călan, a murit în urma unui accident de circulaţie care a avut...

Depresia şi boala l-au făcut să-şi ia viaţa

Un bărbat de 63 de ani, din Petroşani, s-a aruncat de pe un bloc de locuinţe, de la etajul patru,...

Incendiu cu pagube însemnate la ferma avicolă de la Mintia

Mai bine de jumătate din efectivul de pui a murit în urma incendiului la o hală din cadrul fermei avicole...

Închide