Urmează Bursa Locurilor de Muncă

10 iunie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează joi, 14 iunie, o nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă.

Acţiunea se va desfăşura la sediile din Deva, Hunedoara şi Haţeg, în intervalul orar 9 –13. Agenţii economici din judeţ pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 14 iunie, la A.J.O.F.M. Hunedoara, cu adresa în Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, telefon 0254.216.151/ 0755.999916, sau la cea mai apropiată agenţie locală pentru ocuparea forţei de muncă.
“Vreau să amintesc că Agenţia Locală Hunedoara se află pe B-dul Corvin, nr. 14, telefon 0755.999917, iar Punctul de Lucru Haţeg se găseşte pe strada Libertăţii, nr. 5, telefon 0755.999925. Îi aşteptăm pe toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă, din cele trei oraşe, precum şi pe agenţii economici interesaţi să angajeze personal”, a declarat Nicolae Fara (foto), directorul executiv al A.J.O.F.M. (M. Şerban)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Zamostean Livica spune:

    Ce bursa ? Pentru cine faceti burse ? Bre Nae Lazarescu, spune oamenii ca esti paralel cu fortele de munca, comunist obedient care esti.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lelese: drumuri şi iluminat public modernizate

Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) se dovedeşte a fi o poartă deschisă către susţinerea financiară a implementării proiectelor de...

Ziua porţilor deschise la Direcţia Silvică Hunedoara. Copiii, învăţaţi de mici să protejeze pădurile

Direcţia Silvică Hunedoara a organizat în data de 8 iunie Ziua porţilor deschise, un eveniment care a avut ca scop...

Mărtineşti: etapa a treia de cadastrare gratuită

Comuna Mărtineşti este prima la nivel de judeţ care a reuşit să finalizeze întâia etapă a lucrărilor de cadastrare gratuită....

Închide