Urmărit internaţional pentru tâlhărie, prins în judeţ

8 februarie 2012 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cristina Ghenea

Un hunedorean căutat din 2007 de autorităţile italiene a fost prins în urmă cu două zile în comuna Sântămăria Orlea şi a fost arestat. Împreună cu alte trei persoane, acesta a furat bunuri în valoare de 20.000 de euro dintr-un apartament din Bologna.

Au bătut-o pe menajeră
Potrivit poliţiştilor, tâlhăria a fost comisă la sfârşitul lui octombrie 2007. Bobi Căldărar (medalion), în vârstă de 30 de ani, împreună cu alte trei persoane, au intrat într-o locuinţă din Bologna, Italia, şi după ce au bătut-o pe menajeră, au furat lucrurile de valoare şi s-au făcut nevăzuţi. „Este vorba, în principal, despre bijuterii, dar au mai furat şi obiecte de artă şi electrocasnice, în valoare totală de 20.000 de euro. Pe numele suspectului, autorităţile judiciare din Italia au introdus o alertă cu privire la arestarea în vederea predării, în baza unui mandat european de arestare”, a declarat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Va fi predat autorităţilor italiene
Bobi Căldărar a fost prezentat Curţii de Apel Alba-Iulia, care a dispus măsura arestării preventive şi urmează să fie predat autorităţilor judiciare italiene. Poliţiştii vor continua cercetările în acest caz, întrucât este posibil ca hunedoreanul să fi fost implicat şi în alte infracţiuni similare. Cât despre cei trei complici ai săi, aceştia încă nu au fost identificaţi şi sunt, în continuare, căutaţi de poliţişti.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cetate, în derivă

Degringolada a continuat la Cetate Deva şi în partida disputată aseară, acasă, cu HC Zalău, iar handbalistele antrenate de Ioan...

Deponeul ecologic s-a împotmolit la Boşorod

Judeţul Hunedoara riscă să piardă finanţarea de aproximativ 60 de milioane de euro, pentru amenajarea deponeului ecologic de gunoi, după...

Gura lumii 8.02.2012

Cică un primar roşu în aparenţă până în măduva oaselor, de prin sudul judeţului, ar fi bătut deja palma cu...

Închide