Urmărit, bătut şi tâlhărit

27 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Livia Botici

Profitând de starea de ebrietate în care se afla un tânăr de 24 de ani, din Petroşani, doi bărbaţi din Petrila l-au urmărit la ieşirea dintr-un bar şi l-au bătut măr. Scopul corecţiei era de a-i fura telefonul mobil şi un aparat MP3.

Lăsat fără conştienţă

După ce a petrecut o noapte întreagă într-un local din Petroşani, acolo unde a băut împreună cu câţiva prieteni mai multe pahare de alcool, în jurul orei 3, tânărul de 24 de ani a plecat înspre casă. Văzându-l într-o stare foarte avansată de ebrietate, doi bărbaţi, care şi ei chefuiseră în acelaşi bar, l-au urmărit pe tânăr, iar în momentul în care acesta a ajuns pe strada Avram Iancu, din localitate, s-au năpustit asupra lui. Cei doi tâlhari i-au articulat mai mulţi pumni peste faţă, în urma cărora, bărbatul a căzut la pământ. Din cauza loviturilor primite, dar şi a stării de beţie în care se afla, tânărul şi-a pierdut conştienţa pentru câteva minute şi, doar atunci când şi-a revenit, a observat că hoţii îi furaseră telefonul mobil şi aparatul MP3.

Hoţi cu experienţă

Pentru că victima nu a putut să dea nici un fel de semnalmente ale celor care l-au tâlhărit, munca poliţiştilor a fost deosebit de dificilă. „Într-o singură zi, oamenii legii au făcut mai multe descinderi şi controale domiciliare pe raza localităţilor Petroşani şi Petrila, precum şi un control rutier pe DN 66, între Dărăneşti şi Petroşani. În cele din urmă, au fost identificaţi autorii tâlhăriei. Ambii sunt din Petrila, unul dintre ei în vârstă de 19 ani, are antecedente penale, iar celălalt, de 18 ani, nu a avut până acum probleme cu legea”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara. Totodată, poliţiştii au stabilit că tâlharii au mai furat un televizor LCD, de pe terasa unui restaurant din Petroşani, dar şi mai multe biciclete din Petrila. Sâmbătă, tinerii au fost prezentaţi Judecătoriei Petroşani, cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au acceptat cererea de arestare pentru tâlharul de 19 ani, care va sta după gratii timp de 29 de zile, dar celălalt, în vârstă de 18 ani, va fi cercetat în stare de libertate.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Let’s do it, Hunedoara!

Peste 2.000 de voluntari, alături de cercetaşii hunedoreni, de jandarmi şi de angajaţii şi deţinuţii din Penitenciarul Bârcea Mare, au...

Locuri de munca vacante 27 septembrie 2010 – Hunedoara

l zidar rosar-tencuitor - 16; l zidar pietrar - 6; l vopsitor industrial - 11; l vânzător - 13; l...

Beţia şi gelozia i-au întunecat minţile

Pentru că trăia cu impresia că soţia sa îl înşală, un bărbat din Hunedoara a vrut să-şi prindă consoarta în...

Închide