Urmărire pe străzile din Deva

21 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un şofer din Deva a refuzat să oprească la un filtru al poliţiştilor, a lovit o maşină care circula regulamentar şi după ce a fost blocat, a încercat să fugă.

”Conducătorul autoturismului a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor şi a demarat în trombă, fiind necesar ca agenţii de poliţie rutieră să pornească în urmărirea maşinii, folosind semnalele luminoase şi acustice. Autoturismul a fost urmărit de poliţişti pe Bulevardul Nicolae Bălcescu (unde a tamponat un alt autoturism, care circula regulamentar), pe Strada Mihai Eminescu (unde a virat pe Aleea Romanilor, pătrunzând pe «accesul interzis»). După un timp maşina a fost blocată, iar conducătorul acesteia încercat să fugă, însă a fost prins şi imobilizat de către poliţişti”, informează IPJ Hunedoara.
Şoferul fugar are 37 de ani, este din municipiul Deva, şi a fost dus sediul Poliţiei unde a fost testat cu aparatul alcooltest. Poliţiştii au descoperit că fugea din cauză că băuse bine înainte de a urca la volan, aparatul indicând o alcoolemie de 0,90 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Pe numele individului a fost deschis dosar penal pentru conducere în stare de ebrietate. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Acţiune preventivă a poliţiştilor hunedoreni, la Teliucu Inferior

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii de la IPJ Hunedoara şi cei ai Postului Comunal de Poliţie Teliucu...

Lăcomia a făcut-o victimă sigură

O pensionară din Hunedoara a rămas fără aproape 1.000 de euro după ce a intrat pe mâna unui escroc. Individul...

Documentaţia pentru cetăţile dacice, finanţată de minister

Ministerul Dezvoltării finanţează realizarea documentaţiei de urbanism pentru cetăţile dacice din Munţii Orăştiei incluse în Patrimoniul UNESCO.

Închide