Urgenţa Spitalului judeţean se mută!

Unitatea de primiri urgenţe a spitalului din Deva va fi modernizată. Pentru aceasta, ac­ti­vi­tatea de aici trebuie mutată, pe perioada lucrărilor, cum e şi normal. De aceea, con­ducerea Consiliului Judeţean a decis să ridice o locaţie temporară, unde să se desfăşoare activitatea Urgenţei. Aceasta va fi în parcarea din faţa spitalului.
„Am preluat de la Primăria Deva un teren în suprafaţă de aproape 1.200 mp (parcarea din faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă), unde va fi construită o structură care va deservi tem­porar Unitatea de Primiri Urgenţe.
Studiul de fezabilitate va fi finalizat săp­tă­mâna aceasta, după care demarăm proce­du­rile de proiectare şi execuţie.
Consiliul Judeţean Hunedoara a accesat fon­duri europene pentru modernizarea şi ex­tinderea actualei secţii UPU situaţie în care, pe perioada execuţiei lucrărilor, trebuie să asi­gurăm continuitatea activităţii de primire a pa­ci­enţilor.
Valoarea totală a proiectului se ridică la 6.836.050 de lei, din care 6.699.328 de lei reprezintă fonduri nerambursabile. Durata de implementare a proiectului este de 13 luni. Să­nătatea este şi rămâne prioritatea noas­tră!”, a declarat Laurenţiu NIstor, preşedintele CJ Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vetuţa Stănescu, fără contracandidat la alegerile pentru şefia PNL Hunedoara

În 15 iulie, liberalii hunedoreni îşi vor alege conducerea judeţeană, conferinţa or­ganizându-se la sala de evenimente Werk din municipiul Hunedoara.

Teliucu Inferior: camere de supraveghere video şi WI-FI gratuit

Magdalena Şerban Comuna Teliucu Inferior a trecut într-o eta­pă de digitalizare, însă procesul nu este unul cu obiectiv birocratic, ci

Viorel Răceanu, la 95 de ani!

Fostul primar al municipiului Hunedoara în perioada comunistă, Viorel Răceanu, a îm­plinit frumoasa vârstă de 95 de ani. El a

Închide