Primarul a găsit soluţia!

În anul şcolar 2021-2022, elevii de la Şcoala Gimnazială ,,Andrei Şaguna” îşi vor desfăşura cursurile într-o clădire a Liceului de Arte ,,Sigismund Toduţă”, pentru că uni­tatea de învăţământ intră în reabilitare.
„În urma întâlnirilor pe care le-am avut cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Ju­de­ţean Hunedoara şi cu o parte dintre di­rec­torii unităţilor de învăţământ din municipiul Deva s-a găsit soluţia desfăşurării orelor de curs în anul şcolar viitor pentru elevii şi ca­drele didactice de la Şcoala Gimnazială ,,Andrei Şaguna” Deva. Şcoala Gimnazială ,,Andrei Şaguna” intră în reabilitare pe fonduri europene. Procesul educaţional al elevilor se va desfăşura în clădirea Liceului de Arte ,,Sigismund Toduţă” aflată în car­ti­e­rul Progresul (fosta Şcoală generală nr. 2). Elevii din ciclul primar şi cele patru clase de a VIII-a de la Şcoala Gimnazială ,,Andrei Şaguna” vor avea cursuri de dimineaţa, iar cei din clasele V-VII de după-amiaza.
Cele cinci grupe de grădiniţă de la Şcoala Gimnazială ,,Andrei Şaguna” îşi vor des­fă­şura activitatea (program de dimineaţă) în cadrul Liceului Teoretic “Teglas Gabor” din Deva unde vor beneficia de toate condiţiile necesare.
Le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat pentru a putea găsi cea mai bună variantă pentru desfăşurarea orelor de curs a elevilor de la Şcoala Gimnazială ,,Andrei Şaguna”.Le mulţumesc elevilor şi cadrelor didactice de la Şcoala Gimnazială ,,Andrei Şaguna” şi părinţilor pentru înţelegerea de care au dat dovadă.La finalul lucrărilor de rea­bilitare, ,,Andrei Şaguna” va fi o şcoală mo­dernă cu o infrastructură educaţională de calitate”, a spus Florin Oancea, edilul şef al Devei. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Urgenţa Spitalului judeţean se mută!

Unitatea de primiri urgenţe a spitalului din Deva va fi modernizată. Pentru aceasta, ac­ti­vi­tatea de aici trebuie mutată, pe perioada

Vetuţa Stănescu, fără contracandidat la alegerile pentru şefia PNL Hunedoara

În 15 iulie, liberalii hunedoreni îşi vor alege conducerea judeţeană, conferinţa or­ganizându-se la sala de evenimente Werk din municipiul Hunedoara.

Teliucu Inferior: camere de supraveghere video şi WI-FI gratuit

Magdalena Şerban Comuna Teliucu Inferior a trecut într-o eta­pă de digitalizare, însă procesul nu este unul cu obiectiv birocratic, ci

Închide