UPDATE: Victima călăului din Lupeni a murit

 Femeia de 44 de ani din Lupeni, care a fost bătută cu bestialitate de concubinul ei în noaptea de Revelion, a decedat în această dimineaţă pe patul Spitalului de Urgenţă Petroşani ((în foto). Victima, Espera L., a agonizat aproape o săptămână, iar medicii s-au străduit să-i salveze viaţa, însă şansele ei erau foarte mici din cauza loviturilor aplicate de bărbatul cu care a împărţit aceeaşi casă timp de zece ani. Iniţial din cauza rănilor multiple s-a crezut că victima a fost şi înjunghiată, însă ulterior acest lucru a fost infirmat de medici.

„Femeia a decedat în această dimineaţă (n.r. sâmbătă) în jurul orei 10. Concubinul ei era cercetat pentru tentativă de omor şi a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Acum se schimbă încadrarea juridică a faptei şi, în funcţie de ceea ce spun procurorii, este posibil să fie cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte”, a declarat şeful Poliţiei Lupeni, comisarul Dan Mocanu.

Reamintim că Espera L. a fost agresată de soţul ei, Dumitru Cărnaru (45 de ani) în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie, după ce bărbatul s-a îmbătat bine şi a provocat scandal. Femeia a ajuns la Spitalul Lupeni şi mai apoi în secţia de ATI a Spitalului de Urgenţă Petroşani în comă de gradul III, iar starea i s-a înrăutăţit şi sâmbătă dimineaţa a decedat. (Maximilian Gânju)

 

One thought on “UPDATE: Victima călăului din Lupeni a murit

  • 6 ianuarie 2013 la 16:48
    Permalink

    EXECUTAT !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Numărul firmelor hunedorene care au încheiat contracte colective de muncă s-a dublat

Numărul firmelor hunedorene care au încheiat contracte colective de muncă pentru salariaţi s-a dublat în anul 2012, relevă datele statistice ale

Program de activitate modificat la Primăria municipiului Deva

Printr-un comunicat de presă, Primăria municipiului Deva anunţă că începând de luni, 7 ianuarie 2013, se modifică programul de activitate al

UPDATE. Bărbatul din Lupeni care și-a înjunghiat concubina în noaptea de Revelion a fost arestat preventiv

        Dumitru C.,  bărbatul, de 45 de ani, din Lupeni, care a fost reţinut de poliţişti, pentru că

Închide