Unele luau amendă, altele scăpau cu o partidă de sex

8 iulie 2010 | 3 Comentarii | Publicat in: Eveniment

Livia Botici

Una dintre prostituatele audiate de instanţa Tribunalului Hunedoara a declarat că de serviciile sexuale ale „fetiţelor” beneficia cu regularitate şi un poliţist, care-şi desfăşura activitatea într-o localitate din zona unde ieşeau „la produs” acestea.

Pe unele le amenda…

Ieri, la Tribunalul Hunedoara, a avut loc un nou termen al procesului în care aproape 90 de persoane sunt judecate pentru proxenetism, trafic de persoane sau prostituţie. Acesta a fost al treilea termen de judecată, în care au fost audiate părţile din dosar. Una dintre femeile învinuite în această cauză a declarat că, pe lângă clienţii obişnuiţi, adică, cei ”agăţaţi” pe marginea drumului, prostituatele mai prestau servicii sexuale şi pentru oameni ai legii, mai exact, pentru un şef de post, dintr-o comună situată în apropierea municipiului Orăştie. „Acesta are obiceiul de a întreţine relaţii sexuale cu fetele care practică prostituţia la stradă. Pe unele le amenda, iar pe altele le obliga să întreţină relaţii sexuale cu el”, a declarat femeia. De asemenea, aceasta a precizat că Petru Tiberiu Bogdan, unul dintre foştii funcţionari ai primăriei din Geoagiu, aflat în arest preventiv acum, este cel care transporta prostituatele şi proxeneţii de la ei de acasă, la marginea drumului pentru, a-şi „agăţa” clienţii.

Racolau fete sărace

Cele 27 de persoane arestate, dintre care şi cinci femei, sunt acuzate că făceau parte dintr-o grupare infracţională, specializată în trafic de persoane, în scopul exploatării sexuale, care racolau fete ce proveneau din familii fără posibilităţi materiale sau dezorganizate, pentru a le obliga să se prostitueze în afara graniţelor ţării, dar şi în România. În total, în acest caz, sunt aproape 90 de învinuiţi, dintre care şi cetăţeni străini, iar pentru destructurarea reţelei, oamenii legii au desfăşurat, la începutul acestui an, aproximativ 30 de percheziţii în locuinţe din Deva, Hunedoara, Orăştie, Simeria, Geoagiu, Romos şi Cugir.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Angel of Dark spune:

    Un şef de post, dintr-o comună situată în apropierea municipiului Orăştie? Tare vreau nume, vreau nume.Sau poate beneficiaza de programul de protectie a martorilor.

  2. UNU INFORMAT spune:

    E vorba de seful de post de la Romos…Nicolae Spineanu..scrie la astia in Adevarul de Seara…

  3. floca maria spune:

    poze cu bogdan petru tiberiu

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
România, cu lanţ de aur la gât

Am văzut şi aţi văzut zilele astea imagini cu inundaţii, difuzate până la saturaţie, în direct şi în reluare. Situaţia...

Elevii repetenţi, acceptaţi pe băncile liceelor

Elevii care au primit nota 1 sau 2 la examenele date la sfârşitul clasei a VIII-a, pot fi acceptaţi la...

Bulina neagră

Cristian Bogdănel Niţu, locuitor din Deva

Închide