Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva

21 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Primăria Municipiului Deva a pus la dispoziţia comercianţilor de brazi de Crăciun mai multe punc­te situate în zona Pieţei Agroalimentare Deva.
Astfel, zeci de comercianţi din judeţul Alba vor oferi spre vânzare brazi în această locaţie până joi, 24 decembrie 2020, la ora 12:00.
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Adminis­trare Domeniu Public şi Privat, comercianţii de brazi au obligaţia să respecte ordinea, liniştea publică şi curăţenia în perimetrul ampla­sa­men­tului şi să achite taxa de ocupare temporară a domeniului public, în valoare de 5 lei/mp/zi, con­form Hotărârii Consiliului Local nr. 433/2019.
De asemenea, vor fi respectate toate măsurile instituite la nivel naţional, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea şi limitarea răspândirii COVID-19. (M.V.)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Peste 70 de paramedici au trecut la pompieri!

Ieri, paramedicii care funcţionau în cadrul Asociaţiei Salvital şi Samaritenii Orăştie au trecut la ISU Hunedoara. Este vorba de peste...

Bulina neagră

Remus Dracea, bărbat din Valea Jiului Pentru că este învinuit de trafic de migranţi şi a fost trimis în judecată...

Teatrul devean, de la Ansamblul de Cântice şi Dansuri Populare, la Hamlet, cea mai celebră operă dramatică din lume. Quo Vadis Teatrul de Artă Deva?

Adriana Năstase În scurt timp va apărea publicaţia “Quo Vadis Teatrul de Artă Deva?”, o mărturie a muncii depuse de...

Închide