Politica si administratie

Unde au intervenit pompierii noștri

În ultima săptămână, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” au intervenit la 380 de evenimente.
Este vorba de 312 cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale gra­ve, cinci incendii de vegetație și res­turi menajere, două incendii produse la o anexă gospodărească din loca­li­tatea Cigmău și la un stâlp de curent din municipiul Petroșani, șase acci­dente rutiere produse pe raza loca­lităților Geoagiu, Hășdat, Hunedoara, Pui, Ocișor și Luncoiu de Jos. Pom­pie­rii militari au intervenit pentru extra­gerea persoanelor încarcerate din autoturisme, acordarea primului aju­tor calificat și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.
Pompierii au avut 11 misiuni de veri­ficare la secțiile ATI ale unităților spi­talicești din județ, patru activități de recunoaștere la operatori socio-eco­nomici, o activitate de informare pre­ventivă, cinci deblocări de uși de acces în locuințe, șase intervenții
de asigurare a măsurilor PSI, 23 in­tervenții în sprijinul echipajelor SAJ Hunedoara, două degajări de per­soane din medii ostile vieții și 3 alte intervenții. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.