Unde a fugit adolescenta?

O adolescentă de 14 ani, din municipiul Hunedoara, a fost dată în urmărire națională de polițiști, după ce aceasta a fugit din autoturismul tatălui său care se afla la cumpărături.
„Poliția municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, la data de 19.08.2021, în jurul orelor 16.00, în timp ce se afla pe raza municipiului Hu­ne­doara pentru a face cumpărături, fiica sa, BUGNERIU LULUGI, de 14 ani, din Hu­ne­doara, a plecat voluntar din autotu­rismul în care trebuia să îl aștepte și nu a mai revenit la domiciliu.
La momentul plecării, minora era îm­bră­cată cu o bluză de culoare roșie, fustă din material textil de culoare gri. Aceasta are înălțimea de 1,40 m, o greutate de apro­xi­mativ 40-45 kg., ochi verzi, păr lung vopsit negru cu șuvițe blonde și nu prezintă semne particulare.
Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care a fost dată în urmărire naţională”, a informat Ins­pec­to­ratul de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara.
Poliţiştii continuă activităţile investi­gative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării ce­lei în cauză, să apeleze de urgenţă Po­liţia la numărul unic 112. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.