Un tânăr drogat cu aurolac a încercat să violeze o adolescentă

15 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Totul s-a întâmplat în municipiul Vulcan, într-o zonă izolată şi împădurită a localităţii, unde localnicii obişnuiesc să iasă la plimbare.

O adolescentă în vârstă de 15 ani, din municipiu, a fost agresată de un tânăr de 17 ani, tot din Vulcan, care a încercat să o violeze. Fata a reuşit să scape din mâinile agresorului şi să ceară ajutor unor oameni aflaţi la plimbare în zonă. Aceştia au alertat autorităţile.
Fata le-a spus poliţiştilor că tânărul s-a drogat cu substanţe pe bază de diluant şi a agresat-o fizic, ca mai apoi să încerce să o violeze. ”Minora a fost preluată de către un echipaj al cadrelor medicale şi transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Agresorul a fugit, însă este căutat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor şi stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt”, a declarat Carla Strujan, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Noi victime ale tinerei din Aninoasa

Printre persoanele infectate cu coronavirus se află şi un copil de patru ani. În total, până în acest moment, 13...

Străzile din Deva şi Petroşani vor fi stropite zilnic cu dezinfectant cu clor

Ca o nouă măsură de prevenţie împotriva virusului COVID-19, administraţia publică locală din Deva a hotărât ca începând de ieri,...

Guvernul Orban 2 a fost învestit!

Guvernul Orban 2 a trecut sâmbătă de votul Parlamentului după o procedură inedită. Voturile PSD au fost decisive pentru învestirea...

Închide