Un tânăr de 25 de ani s-a înecat în Tăul Făerag

30 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Ieri, în jurul orei 12.30, a fost solicitat ajutorul pompierilor, prin Serviciul de Urgenţă 112, deoarece o persoană de sex masculin s-ar fi înecat în Tăul Făerag, de pe raza comunei Certeju de Sus.
Victima are în jur de 25 de ani, se numeşte Debuş Adrian şi este din municipiul Hunedoara. Din spusele apropiaţilor acestuia, tânărul, împreună cu două fete, şi-a dat drumul pe lac, plutind pe o saltea gonflabilă. La un moment dat, bărbatul a alunecat de pe saltea căzând în apă şi, neştiind să înoate, s-a înecat.
La faţa locului s-a deplasat personal specializat din cadrul ISU Hunedoara, în colaborare cu ISU Alba, pompierii scafandri începând imediat căutările. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Hunedoara, Mihai Dorobăţ, după şase ore de căutări, în jurul orei 18.30, pompierii scafandri au reuşit să găsească trupul tânărului înecat, la o adâncime de şapte metri în lac, cadavrul fiind adus la suprafaţă de aceştia. (M.Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Utilaje şi echipamente făcute special pentru Apa Serv Valea Jiului

Operatorul de apă şi canal din regiunea Văii Jiului a achiziţionat maşinile pe fonduri europene, în baza celei de-a doua...

Medici noi la spitalul din Brad

E din ce în ce mai greu ca spitalele mici să atragă noi specialişti. Majoritatea doctorilor vor să rămână în...

Hunedorenii s-au distrat la Zilele Comunei Baia de Criş

Primăria şi Consiliul Local din Baia de Criş au organizat peste weekend Zilele Comunei. Cea de-a treia ediţie s-a desfăşurat...

Închide