Actualitate

Un sfert dintre deţinuţii de la Bârcea vor fi eliberaţi

Aproape un sfert dintre deţinuţii de la Penitenciarul Bârcea Mare vor intra în Comisia pentru eliberare condiţionată, odată cu intrarea în vigoare a Legii recursului compensatoriu.
Ieri, la data la care legea menţionată şi-a produs efectele, un singur deţinut a îndeplinit condiţiile pentru a părăsi puşcăria. „Astăzi, 19 octombrie, un singur deţinut a ieşit din închisoare. Avea o pedeapsă de şase luni de închisoare pe care a executat-o integral. Mâine vor intra în Comisia de liberare condiţionată 105 deţinuţi, cărora li s-au redus pedepsele în virtutea intrării în vigoare a Legii recursului compensatoriu”, a declarat Florin Berar, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Bârcea Mare. Acesta a mai spus că, în total, la închisoarea din judeţ îşi ispăşesc pedepsele 488 de persoane. (N.Bumbac)

2 comentarii la „Un sfert dintre deţinuţii de la Bârcea vor fi eliberaţi

  • Dati ma drumul la puscariasi sa aibe cine fura, viola si da in cap la oameni. Bravo sistemului ticalosit si plin de hoti a lui Dragnea si Tariceanu.

  • sa ne bage pe noi ca nu am platit taxele sau pentru ca petrecem dupa toiu noptii trebe p=regatite locuri in alte tari sa stai in puscarie platesti la noi stai ca la hotel tara de kkk

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura