Un omagiu femeii din Ribiţa

De 8 Martie, elevii şcolilor din comună, împreună cu profesorii lor, s-au reunit la Căminul Cultural din Ribiţa, pentru a aduce un omagiu Femeii ca Mamă, Bunică, Soţie, Fiică sau Soră.

Invitatele primarului Ioan Faur

De „Ziua Femeii”, copiii au oferit mamelor din prea plinul sufletelor lor inocente, poezii, cântece şi dansuri, mulţumind prin acestea celor care i-au născut, apoi educatoarelor, învăţătoarelor şi profesoarelor care le călăuzesc paşii pe cărările vieţii. La programul artistic susţinut de elevi, au fost invitate să participe, de către primarul Ioan Faur, toate femeile din comuna Ribiţa, prin intermediul felicitărilor pe care le-au primit acasă. Toate s-au bucurat alături de copiii şi nepoţii lor în această zi specială dedicată Femeii, au primit flori şi au închinat un pahar de şampanie cu reprezentanţii autorităţilor locale.

Cu ocazia zilei de 8 Martie, programul artistic a fost susţinut de preşcolarii şi elevii unităţilor de învăţământ din comună, respectiv: Grădiniţa Ribiţa, Şcoala Primară Dumbrava de Jos, Clasele I-IV şi I-VIII Ribiţa, Grădiniţa şi clasele I-IV Crişan. Au cântat în cinstea sărbătoritelor elevele Ana Maria Stanciu şi Cristina Achim, iar suita de dansuri populare a fost susţinută de elevele claselor I-VIII din Ribiţa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.