Un nou transfer la Autobergamo Deva

8 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Autobergamo Deva încearcă, încet, încet, să reîntregească lotul cu care va debuta în noul sezon al primei ligi de fotbal în sală, după ce la finalul campionatului clubul devean s-a despărţit de marea majoritate a componenţilor echipei din sezonul trecut.

În perioada vacanţei de vară, conducerea clubului Autobergamo a pus accent pe readucerea la Deva a unor sportivi împrumutaţi la alte formaţii sau transferaţi la acestea. De asemenea, Autobergamo încearcă să se adapteze la modificările de regulament din noul sezon competiţional, stabilite de către FR Fotbal, care precizează că începând cu ediţia 2019 – 2020, echipele din Liga I de futsal din România sunt obligate să folosească pe toată durata unei partide cel puţin un jucător sub 23 de ani, iar numărul străinilor înscrişi pe foaia de joc s-a redus de la cinci la patru.
Din vechiul lot a rămas alături de echipa deveană, portarul Vlad Iancu (foto), cel care va avea şi funcţia de antrenor secund la club. A rămas în lot pentru următorul sezon şi tânărul Andre Luis Sasse, cel care la 22 de ani a confirmat şi va primi banderola de căpitan al echipei. Cu puţine zile în urmă pe lista de transferuri la Autobergamo a fost nominalizat şi spaniolul Iago Fernandez, de 22 de ani, venit de la Muncitorul Reşiţa.
Ce este mai important este faptul că echipa deveană va avea un lot foarte tânăr, drept urmare a noilor achiziţii făcute în această perioadă. Doi componenţi de bază ai naţionalei de tineret, portarul Cătălin Şerban şi căpitanul echipei, Sergiu Gavrilă (devean la origini), au semnat pentru Autobergamo Deva. Au revenit acasă Andrei Grosu, Zabar Kovacs şi Mihnea Toader, dar şi Bogdan Pieptea şi Andrei Vesa. Alţi doi juniori din zonă, de mare perspectivă, Antonio Tilea şi Nicolae Trofin, sunt de acum în lotul devean.
Săptămâna trecută, a semnat pentru clubul devean şi brazilianul Antonio Carlos Junior, aflat la prima sa experienţă în România, care la doar 25 de ani, devine veteranul lotului, iar pentru o evoluţie cât mai bună în viitorul sezon, preşedintele clubului, Dorin Popa, negociază cu mai mulţi jucători, în vederea transferului către Autobergamo Deva.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Handbal pe Cetate şi pe stradă

Acţiunile de revitalizare ale handbalului devean continuă. După „Ziua handbalului devean“ de luna trecută, precum şi antrenamente efectuate de echipe...

Sportivii deveni, medaliaţi la naţionalele de lupte libere

În perioada 3-4 iulie, în Staţiunea 2 Mai de pe litoral, s-au desfăşurat întrecerile Campionatului naţional de lupte libere pe...

Bărbatul din Vulcan acuzat că şi-a căsăpit rivalul rămâne în arest

Bărbatul din Vulcan, de 33 de ani, acuzat de tentativă de omor, a fost reţinut de poliţişti în baza unei...

Închide