Politica si administratie

Un nou sef la Politia Comunitarã Deva?

  Sorina Popa

Primarul Devei, Mircia Muntean, a declarat, ieri, că va numi o nouă persoană în funcţia de director al Poliţiei Comunitare a municipiului. Cel vizat să ocupe postul amintit este Alin Rădoane (foto), actual consilier al edilului şef al municipiului reşedinţă de judeţ. Totuşi, acesta va trebui să participe la concursul care se va desfăşura pentru promovarea pe funcţie.
„L-am propus pe Alin Rădoane pentru acest post, deoarece sunt nemulţumit de activitatea de până acum a actualului director. L-am atenţionat pe Cristian Cioflica de faptul că, dacă nu îşi vede de treabă şi nu-i identifică pe cei care lipesc seară de seară în municipiu, afişe cu tentă electorală, o să-l schimb din funcţie. De o lună de zile, îi repet acest lucru, dar se pare că nu am avut cu cine să mă înţeleg. În aceste condiţii, am considerat că trebuie să iau măsuri. Aşa că l-am propus ca să conducă Poliţia Comunitară Deva, pe Alin Rădoane”, a declarat Mircia Muntean, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Reamintim că actualul consilier al primarului, Alin Rădoane, a candidat pentru un post de deputat în zona Orăştie, din partea PNL, la alegerile
din anul 2008.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura