Un nou protest la Direcţia de Tineret şi Sport

8 august 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Adriana Năstase

Ieri, salariaţii de la Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport au protestat, din nou, alături de colegii lor din întreaga ţară. Angajaţii din unităţile subordonate Ministerului Tineretului şi Sportului protestează vizavi de inechităţile salariale comparativ cu restul bugetarilor. ”Negocierile de marţi, 7 august au eşuat, deci vom intra din nou în grevă”, a declarat preşedintele SNTS, Andy Nagy.

”Sindicatul reprezintă aproape 4.000 de angajaţi din tineret şi sport şi 70 la sută dintre aceştia vor intra în grevă pe termen nelimitat, pentru că pe lângă nerezolvarea nici unei revendicări, asistăm şi la o lipsă totală de respect. Ministrul Ioana Bran probabil că nu e interesat că de miercuri (n.r.-ieri) nimeni nu o să mai muncească în complexurile sportive naţionale, în cele 40 de cluburi municipale sportive şi în federaţiile naţionale sportive din moment ce nu a dorit să vorbească cu noi”, a spus Nagy.
Lorincz Szell, directorul DJTS Hunedoara, a declarat că ieri au protestat şase salariaţi din 13, deoarece restul sunt ocupaţi cu tabăra pe care o au în derulare la Căprioara. ”Salariile noastre sunt mici, unele sunt la nivelul salariului minim pe economie. Am cerut ca salariile să fie acum la nivelul programat pentru anul 2022, cu 50 şi chiar 100 la sută”, a declarat Lorincz Szell.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Administraţia locală marchează 169 de ani de la distrugerea Cetăţii Devei

Luni, 13 august 2018, Serviciul Public Administrare Cetate Deva şi Primăria municipiului Deva marchează 169 de ani de când Cetatea...

Handbalistele junioare de la ACS Viitorul Veţel, la început de drum

Zilele trecute am avut ocazia să asist la un antrenament al echipei feminine de handbal de la Veţel. Aflasem eu...

CNS Cetate va evolua acasă cu CSM Lugoj în Cupa României

Singura echipă din judeţul nostru care a mai rămas să evolueze în Cupa României este CNS Cetate Deva, formaţie care...

Închide