Un nou pas pentru realizarea Sălii de Sport Polivalente din municipiul Deva – sat Cristur!

5 august 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Compania Naţională de Investiţii a scos la licitaţie, în 3 august 2020, contractul de prestare servicii având ca obiect ela­borarea SF, studiu topografic vizat de OCPI, studiu geo­tehnic verificat la cerinţa Af, elaborare documentaţie pentru obţinerea avizelor şi acordurilor, cât şi alte studii de spe­cia­litate solicitate în certificatul de urbanism pentru obiectivul de investiţii ,,Complex sportiv (sală de sport polivalentă), mu­nicipiul Deva, sat Cristur, judeţul Hunedoara”.
Investiţia va cuprinde pe lângă sala de sport polivalentă şi sens giratoriu cu accesele carosabile aferente, parcări, alei de acces pietonale şi zone verzi.
Sala de sport va avea o capacitate de 3.000 de locuri, va fi branşată la toate utilităţile şi va avea toate facilităţile nece­sare unui astfel de obiectiv.
Sala va putea fi folosită şi pentru spectacole, alte mani­festări culturale şi patinoar.
Avem nevoie de această investiţie ţinând cont de faptul că în zona municipiului nostru nu există o sală de sport de mare capacitate care să poată fi utilizată ca sală polivalentă.
Realizarea sălii de sport polivalente este cuprinsă în Strategia Integrată pentru Dezvoltarea Urbană a municipiului Deva 2014-2023.
Continuăm să dezvoltăm Deva!
#LucrămPentruDeveni

Nicolae-Florin Oancea, primarul Municipiului Deva

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ona spune:

    Un potential focar de diferite boli infectioasa ( chiar si Covid 19)

  2. DEVA spune:

    Totusi nu se stie data finalizarii? Ona, vorbesti prostii ca sala aceasta e potential focar de boli ..cum poti declara asa ceva referitor la sala? Tu nu mai faci piata, cumparaturile din magazine? stai si dormi doar in aer liber?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fără cartonaşe galbene în optimile competiţiilor europene

UEFA a anunţat marţi seara o schimbare a regulamentului, astfel încât cartonaşele galbene acordate până în optimile celor două competiţii...

Fotbaliştii primesc cartonaşe roşii dacă tuşesc către alţi jucători

Fotbaliştii care tuşesc intenţionat către alţi jucători sau oficiali pot primi cartonaşul roşu, potrivit International Football Association Board (IFAB), organismul...

Simona Halep va participa la US Open

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (foto), numărul doi mondial, s-a înscris la ediţia din acest an a turneului US...

Închide