Un nou pas pentru realizarea fabricii de mobilă de la Sântuhalm, o investiție de aproximativ 20 de milioane de euro și peste 800 de locuri de muncă, în prima etapă!

22 iunie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

 

Astăzi am spus aprobării Consiliului Local al Municipiului Deva,  proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei Plan Urbanistic Zonal „Schimbare destinație din comerț/retail în zonă industrială generat de imobilul situat în intravilan, localitatea Sântuhalm, strada Sântuhalm, nr.12.

Pentru că au existat discuții, neînțelegeri sau suspiciuni cu privire la acest subiect, am propus amendamentul ca: ,,Destinația zonei industriale aprobate prin prezentul Plan Urbanistic Zonal să fie exclusiv fabrică de mobilă”.

Consilerii locali au aprobat prin vot această hotărâre de consiliu local – HCL nr.227/2020, prin care această investiție deosebit de importantă pentru municipiul nostru merge mai departe!

Fabrica de mobilă de la Sântuhalm va fi, în prima etapă, o investiție de aproximativ 20 de milioane de euro și peste 800 de locuri de muncă. Deva a devenit un municipiu atractiv pentru investiții, iar acestea se materializează!

 Nicolae-Florin Oancea, primarul Municipiului Deva

 

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. florin spune:

    gargara electorala , o sa vedeti ca n o sa se faca nimica

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
De astăzi, mai mulți pensionari vor beneficia de gratuități la transportul public local!

Am supus  astăzi aprobării Consiliului Local al Municipiului Deva proiectul de hotărâre prin care se majorează plafonul de pensie până...

Inundaţiile de la Şoimuş, ţinute sub control

Ploile din ultima perioadă au pus mare presiune pe autorităţi, pericolele pândind chiar şi în zonele în care altădată nici...

Şi la Pui, apele au făcut pagube mari

Satele Şerel şi Ruşor din comuna Pui au fost puternic afectate de ploile torenţiale căzute în ultima perioadă. Însă, probleme...

Închide