Un nou pas pentru realizarea fabricii de mobilă de la Sântuhalm, o investiție de aproximativ 20 de milioane de euro și peste 800 de locuri de muncă, în prima etapă!

 

Astăzi am spus aprobării Consiliului Local al Municipiului Deva,  proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei Plan Urbanistic Zonal „Schimbare destinație din comerț/retail în zonă industrială generat de imobilul situat în intravilan, localitatea Sântuhalm, strada Sântuhalm, nr.12.

Pentru că au existat discuții, neînțelegeri sau suspiciuni cu privire la acest subiect, am propus amendamentul ca: ,,Destinația zonei industriale aprobate prin prezentul Plan Urbanistic Zonal să fie exclusiv fabrică de mobilă”.

Consilerii locali au aprobat prin vot această hotărâre de consiliu local – HCL nr.227/2020, prin care această investiție deosebit de importantă pentru municipiul nostru merge mai departe!

Fabrica de mobilă de la Sântuhalm va fi, în prima etapă, o investiție de aproximativ 20 de milioane de euro și peste 800 de locuri de muncă. Deva a devenit un municipiu atractiv pentru investiții, iar acestea se materializează!

 Nicolae-Florin Oancea, primarul Municipiului Deva

 

One thought on “Un nou pas pentru realizarea fabricii de mobilă de la Sântuhalm, o investiție de aproximativ 20 de milioane de euro și peste 800 de locuri de muncă, în prima etapă!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.