Un nou dosar penal pentru lucrări neautorizate la Şoimuş

Oana Mihnea 02 lucrari chiscadaga

Verificările efectuate de poliţişti referitoare la lucrările care se execută pentru introducerea reţelei de apă şi canal în localitatea Chişcădaga, din comuna Şoimuş, au ajuns la final.
După mai multe sesizări venite din partea cetăţenilor, oamenii legii au fost la faţa locului şi au găsit câţiva muncitori care săpau nişte şanţuri. Atunci, administratorul firmei, dar şi reprezentanţii Primăriei Şoimuş au fost somaţi să prezinte autorizaţia de la Poliţia Rutieră, obligatorie în astfel de cazuri. Potrivit reprezentanţilor IPJ Hunedoara, s-a constatat că firma nu deţine autorizaţie pentru executarea lucrărilor.
„În cauză a fost deschis un dosar penal pentru executarea de lucrări neautorizate în zona drumului public. Cercetările continuă pentru stabilirea persoanelor care se fac vinovate şi luarea măsurilor legale“, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Fapta se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani sau amendă, conform Codului Penal.

One thought on “Un nou dosar penal pentru lucrări neautorizate la Şoimuş

  • 2 martie 2016 la 13:10
    Permalink

    Mai Oana Mihnea, fa-ma sa inteleg un lucru. Locuitorii din Chiscadaga isi doresc apa la robinete de la retea si tot ei reclama pe cei care lucreaza la reteaua de apa. Ori eu nu inteleg ori tu §nu scrii bine!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.