Un mort şi un rănit în urma unui incendiu la Lupeni

03 pompieri incendiuMaximilian Gânju

O femeie de 64 de ani a fost la un pas de moarte după ce într-o cameră a apartamentului în care locuia a izbucnit un incendiu. Pompierii au reuşit să o scoată la timp, însă un bărbat de 64 de ani a ars de viu.
Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Lupeni au reuşit să salveze o femeie de 64 de ani, după ce în locuinţa sa a izbucnit un incendiu. În ciuda efortului salvatorilor, pentru un bărbat de 60 de ani nu s-a mai putut face nimic, pompierii găsindu-l carbonizat.
Tragedia a avut loc în noaptea de duminică spre luni, într-un bloc de pe strada Viitorului din Lupeni, iar incendiul a izbucnit de la un aparat cu care locatarii apartamentului se încălzeau. „Echipajul de pompieri al Gărzii de intervenţie Lupeni a constatat că incendiul se manifesta doar în interiorul unei camere. După pătrunderea în imobil şi lichidarea incendiului, în camera în care s-a manifestat arderea, a fost găsit bărbatul decedat, care prezenta arsuri pe mai bine de jumătate din suprafaţa corpului. Pompierii au reuşit salvarea şi evacuarea proprietarei apartamentului, care se afla în camera alăturată, o femeie în vârstă de 64 de ani, intoxicată cu fum şi gaze rezultate în urma procesului de ardere, neprezentând arsuri pe suprafaţa corporală“, a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara. Femeia salvată a fost dusă de echipajul SMURD la Unitatea Primi Urgenţe Lupeni.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.