Un mort şi 10 răniţi, în două zile, pe şosele

Cristina Ghenea

Viteza şi neatenţia continuă să facă victime în traficul rutier. Doar în ultimele zile, pe şoselele din judeţ au avut loc patru accidente de circulaţie, soldate cu 10 răniţi şi o persoană decedată.

Viteza l-a dus spre moarte  

Un bărbat de 28 de ani, din municipiul Hunedoara, a murit weekend-ul trecut, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp de iluminat. Poliţiştii spun că tânărul se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Passat, în care mai erau şi alte două persoane – în vârstă de 20 şi respectiv 24 de ani. Cei trei se întorceau de la Deva, spre Hunedoara. Şoferul a intrat cu o viteză prea mare în curba de la Sântuhalm, iar maşina a intrat în derapaj, izbindu-se de un stâlp de iluminat şi oprindu-se, mai apoi, în afara părţii carosabile. În urma impactului, şoferul a murit, iar cei doi pasageri au fost răniţi. Alte două persoane au avut nevoie de intervenţia medicilor în urma unui carambol produs ieri dimineaţă, în zona Mall-ului din Deva. Ajuns în intersecţia semaforizată, şoferul unui autoturism marca Fiat Marea a virat stânga fără să acorde prioritate unei alte maşini – un Opel Corsa, condus regulamentar din sens opus. În urma tamponării, Opel-ul a fost proiectat în alte două maşini care staţionau la semafor.

Şase tineri răniţi

De asemenea, şase persoane – cu vârste cuprinse între 14 şi 23 de ani – au fost implicate într-un accident care a avut loc ieri dimineaţă, în jurul orei 3, pe DN 66, în apropiere de Călan. Din cauză că tânărul de 20 de ani care se afla la volanul unui microbuz Volkswagen LT a adormit, autovehiculul a părăsit carosabilul şi a lovit în plin un podeţ, după care a fost proiectat într-un stâlp de beton. Patru dintre pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar pentru salvarea celorlalţi doi a fost nevoie de intervenţia echipajelor de Descarcerare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare