Un jandarm hunedorean a devenit preot

Jandarmii hunedoreni vor avea asigurată asistenţa religioasă chiar de către un coleg de-al lor. Mihai Mariţa (foto), jandarm în cadrul IJJ Hunedoara, a devenit preot cu acte în regulă şi a fost hirotonit de Preasfinţitul Părinte Gurie, Episcopul Devei şi Hunedoarei, în cadrul slujbei oficiate la Catedrala Episcopală „Sf. Ierarh Nicolae”, din Deva. Iniţial, subofiţerul jandarm fusese hirotonit diacon în acelaşi sfânt lăcaş, ca urmare a promovării examenului de capacitate preoţească. Jandarmul a fost hirotonit în treapta de preot pentru paraclisul care urmează a fi amenajat în incinta Inspectoratului de Jandarmi Hunedoara, cu scopul de a asigura asistenţă religioasă angajaţilor acestei instituţii. (C. Cosman)

2 comentarii la „Un jandarm hunedorean a devenit preot

 • 8 martie 2011 la 12:04
  Permalink

  Dumnezeu să mă ierte,dar sunt curios cum se înpacă DRACII cu Sfinţii!!!!!!!!!!!!!!
  Aparatul de represiune s-a dat cu sfinţii!! Ăştia nu sunt normali,pe cuvânt!
  Nu vi-se pare că pe ăştia îi plătim cam cu mulţi bani, din banii noştrii iar ei se joacă ,,de-a popa ,,O structură paralelă mult stufoasă !Dl IGAŞ nu-i vede oare????

 • 8 martie 2011 la 16:36
  Permalink

  NUMAI LA NOI SE POATE CA INTERLOPII CU LEGITIMATII DE LA STAT SA OCUPE FUNCTII SI LA POLITIE SI IN PREOTIE,ASTA DOVEDESTE CA NU ESTE VORBA DE CREDINTA ,CI DE AFACERE.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare