Nou lider judetean la partidul lui Diaconescu

Carmen Cosman

Organizaţia judeţeană Hunedoara a Partidului Poporului are un nou preşedinte, acesta fiind desemnat în urma şedinţei de duminică a reprezentanţilor organizaţiilor locale. Noul preşedinte este Sorin Sanda (foto), unul dintre cei mai cunoscuţi alpinişti şi salvatori montani.

„Omul de rând nu mai ştie cu cine să voteze”
Şedinţa s-a desfăşurat în prezenţa lui Nicolae Ion, coordonatorul de zonă, delegat în această funcţie de către Biroul Naţional al Partidului Poporului. „Am fost delegat şi pe această zonă, întrucât cei de la Bucureşti au avut în vedere o persoană care să cunoască judeţul Hunedoara, deoarece în perioada 1981-1990, am lucrat în Valea Jiului. Consider că Sorin Sanda este un om capabil să conducă acest partid la nivelul judeţului Hunedoara, având în vedere pregătirea lui profesională”, a declarat Nicolae Ion.
De asemenea, noul preşedinte al PP Hunedoara, Sorin Sanda, este de părere că românii au nevoie de oameni cu o istorie curată în spate şi vor să fie înţeleşi. „De la Revoluţie încoace, pe eşicherul politic s-au perindat aceiaşi oameni, sub diverse umbrele politice. Au făcut atâtea alianţe, încât, după 20 de ani, îţi dai seama că aceste partide s-au înfrăţit între ele de nenumărate ori, încât bietul om de rând nu mai ştie cu cine să voteze. Consider că acest partid aduce un suflu nou în viaţa politică, deoarece el este reprezentat, în primul rând, de un brand”, a declarat preşedintele PP Hunedoara.

3 comentarii la „Nou lider judetean la partidul lui Diaconescu

 • 8 martie 2011 la 12:30
  Permalink

  sint nicolaie sorin si acest om nu a fost pus de catre organizatiile locale din judetul hunedoara ci impus de la bucuresti el avand legatura cu anumite persoane din presa.
  daca doriti sa cunoasteti adevarul putei sa ma contactati si sa vedeti purul adevar ci nu minciuna din presa.
  acesta este nr de telefon.0726.669.891

 • 8 martie 2011 la 14:57
  Permalink

  Acest partid(?) a la Vadim trebuie sa fie ceva diversiune.
  Si pe munte sunt feluriti copaci in diferite stadii :)))

 • 8 martie 2011 la 16:41
  Permalink

  SORIN NICOLAE A FOST ALES DE MEMBRII DIN JUDET,A UMBLAT SA FACA LEGATURILE INTRE MUNICIPII,HUNEDOARA,DEVA,BRAD,ORASTIE ,SIMERIA ETC…,SI VAD ACUM CA ESTE DEMIS,SI PUS UNUL CARE VREA SA IA TOTUL DEA GATA,DE CE NU SE FAC ALEGERI ,SA VEDEM CU TOTII PE CINE VA ALEGE POPORUL DIN JUDET,EU CRED CA NU A FOST CORECT SA-L DEMITA.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare