Un înotător hunedorean, selecţionat la lotul naţional

24 noiembrie 2016 | 2 Comentarii | Publicat in: Sport

2-inot-24-noiembrie-pagina-4Înotătorul Victor Ştefan Iacob (foto), de la CSş Hunedoara, va face parte din lotul naţional al României, care în perioada 9-11 decembrie va participa la concursul ţărilor central-europene, la Kosice (Slovacia). Iacob îi calcă astfel pe urme lui Alexandru Bădeaţă, ultimul hunedorean participant la această competiţie.

Competiţie pentru tinere speranţe
Cele cinci medalii cucerite la campionatul naţional de înot în bazin scurt de la Hunedoara de Victor Ştefan Iacob nu au trecut neobservate. Astfel, înotătorul de 16 ani de la CSŞ Hunedoara a fost selecţionat în lotul naţional al României, care va participa luna viitoare, între 9 şi 11 decembrie, la concursul ţărilor central-europene, o întrecere ce se va desfăşura în Slovacia, la Kosice. Alături de Iacob, din lotul tricolor mai fac parte alţi 19 sportivi, cu toţii născuţi între anii 2000 şi 2003.
Bădeaţă, medaliat acum patru ani la acest concurs
Ultimul hunedorean participant la acest prestigios concurs a fost Alexandru Bădeaţă, în 2012, actualul component al clubului CSU Piteşti, cucerind o medalie de bronz în proba de 400 de metri mixt. (Ovidiu Mănăstire)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ardelean Dan spune:

    Doresc sa precizez ca după Alexandru Badeata, au mai participat la această competiție si sportivele Mera Raluca si Perju Alina de la CSS Hunedoara ! Succes Victor !

  2. Ardelean Dan spune:

    Doresc sa precizez ca dupa Alexandru Badeata, la aceasta competitie au participat si sportivele Mera Raluca(2014,2015) si Alina Perju legitimate la CSS Hunedoara ! Succes Victor !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CNS Cetate vrea sã încheie turul cu victorie

Gruparea din reşedinţa judeţului îşi doreşte să obţină al cincilea succes consecutiv, în ultima partidă a turului, pe care o...

Tragere la sorţi pentru desemnarea preşedinţilor birourilor electorale şi a locţiitorilor acestora

Sâmbătă, 26 noiembrie a.c., la ora 11,00 , la sediul Biroului Electoral Judeţean nr 22 din municipiul Deva (în corpul...

Mihaela Brate: M-am înrolat în armata preşedintelui Traian Băsescu ca să mişcăm împreună Hunedoara

Candidatul Partidului Mişcarea Populară Hunedoara, Mihaela Brate (foto), este unul dintre hunedorenii care au avut curaj să se întoarcă acasă....

Închide