Politica si administratie

Un gând bun de Crãciun!

05 nei copii orastieSe încheie încă un an şi împreună cu colegele şi prietenele din OFSD din judeţul Hunedoara am încercat să aducem bucuria Sfintei Sărbători în inimile celor mai puţin favorizaţi de soartă, care au nevoie cel mai mult de înţelegerea şi iubirea semenilor, de ajutorul şi încurajarea noastră.

Prin Campania “Un gând bun de Crăciun!” am oferit daruri vârstnicilor şi copiilor aflaţi în centrele din Deva, Hunedoara, Geoagiu, Orăştie, Brad, Haţeg, Vulcan, Petroşani, Petrila, Uricani şi din câteva comune hunedorene.
În calitate de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social -Democrate din Hunedoara, doresc să adresez un gând frumos şi calde mulţumiri colegelor care au ales să se implice în politică, cu speranţa că lucrurile pot fi îndreptate spre mai bine în România şi cu convingerea că vom avea o şansă în viitor doar dacă ne vom asuma răspunderea şi vom acţiona neobosit în această direcţie.
Anul care vine să ne aducă tuturor speranţa unui nou început, dar şi înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ni le oferă viaţa. Fie ca spiritul Crăciunului să vă dăruiască bucurii şi prosperitate, fericire şi noroc, să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun fericit şi La mulţi ani. Aşa să ne ajute Dumnezeu!
Deputat Natalia Elena Intotero, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social-Democrate din Hunedoara

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura