Un fost poliţist poate ajunge viceprimar la Petroşani

27 ianuarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05 Florin Nicolae db0Maximilian Gânju

Biroul Municipal al PSD Petroşani a decis nominalizarea consilierului care, de luna viitoare, va ocupa funcţia de viceprimar al capitalei Văii Jiului.
Potrivit unor surse din cadrul PSD, ieri s-a decis ca fostul şef al Poliţiei Petroşani, comisarul şef în rezervă Florin Nicolae (foto) să fie trimis în faţa consilierilor pentru validare. Şedinţa de consiliu local se va desfăşura la finele acestei săptămâni, iar conform calculelor matematice consilierii PSD-UNPR au cu un vot mai mult decât aleşii de la PNL şi PP-DD. Dacă nu vor exista trădări la votul de vineri, Florin Nicolae va deveni viceprimar, pe postul rămas vacant la finele anului trecut, după ce profesorul universitar Dorina Niţă a ales să se întoarcă la catedră şi şi-a înaintat demisia.
Florin Nicolae a fost poliţist de carieră, s-a aflat timp de un deceniu la cârma Poliţiei Municipiului Petroşani şi după ce s-a retras din activitate a intrat în PSD. În 2012 a fost ales consilier local pe listele social democraţilor.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Donaţiile „Cărţile copilăriei în fiecare casă“ ajung în Deva

Asociaţia Curtea Veche, cu sprijinul BCR, continuă campania de donaţie „Cărţile copilăriei în fiecare casă”, ca parte a programului naţional...

Obiceiurile… ne îmbolnăvesc

V-aţi pus vreodată întrebarea de ce varietatea alimentelor pe care le consumăm este atât de limitată? De ce ne-o limităm?...

Şeful SRI Hunedoara audiat în dosarul Berbeceanu

Astăzi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) se va desfăşura un nou termen în dosarul în care comisarul...

Închide