Actualitate

Un fost „jurnalist”, condamnat pentru șantaj, bătut de doi copii

Cei doi minori, unul de 12 ani iar celălalt de 14 ani, nepoți ai bărbatului, spun că este invers. Cert este că băiatul de 14 ani a ajuns cu o mână în gips după confruntare.

Conflict spontan
Minorul și-a fracturat un deget când l-a lovit pe individul în vârstă de 38 de ani. Părinții celor doi copii spun că unchiul și-a lovit nepoții, iar aceștia au ripostat pentru a scăpa de el. În alter­cație a intrat și concubina lui Andrei Câmpean. Aceasta, pentru a-și scoate consortul din mâinile nepoțeilor care-l ”periau”, s-a năpustit asupra unuia din­tre ei și l-a mușcat de braț. Scandalul ar fi pornit de la câteva discuții copilărești între verișori, adică nepoții și copiii lui Câmpean. ”Un bărbat de 38 de ani, din Petroșani, a sesizat Poliția municipiului Petroșani cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni fizice, comise de doi minori, în vârstă 12 și 14 ani, din Petroșani. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit că între bărbatul de 38 de ani și cei doi minori a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor discuții în contradictoriu, cei doi minori lovidu-l pe bărbat cu pumnii și picioarele. Concubina bărbatului agre­sat, o femeie în vârstă de 30 de ani, a intervenit în apărarea bărbatului și l-a mușcat de cot pe minorul în vârstă de 14 ani. Ulterior, în incinta Spitalului mu­nicipal din Petroșani, mama minorului în vârstă de 14 ani (care îl însoțea pe minorul agresat) ar fi amenințat-o și ar fi lovit-o pe femeia de 30 de ani (concubina bărbatului agresat). În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.
Câmpean a devenit ”faimos” după ce fost prins în flagrant șantajând doi mici vânzători. Judecătoria Petroșani l-a con­damnat la o pedeapsă cu sus­pendare. (M.Gânju)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura